Got Something From Clients


Haiiii.. =)
Alhamdulillah, murah rezeki.
Walaupun masih baru lagi kerja kat sini, dah dapat macam2.

Saya sebenarnya bukanlah jakun sangat sampai nak update entry bagai ni.
Tapi sebagai tanda penghargaan dekat clients yang tak lokek bagi something. 
So, ehemmm...


Souvenir dari Bali & Vietnam

Nak dijadikan cerita, ada sorang pakcik ni, dia suka saya. 
To be specific, dia nak jadikan saya ni sebagai calon menantu dia. 
Ehem. Agak janggal bunyinya di situ ye. 
Untuk tak nak bagi harapan, saya tolak. 
Dah cakap kat anak pakcik tu saya tak nak dia.
Bukan sebab saya terlalu memilih, tapi orang dah cakap tak nak means tak nak lah kan.
Cinta tak boleh dipaksa haha.
If you know what I mean.
Untuk anak pakcik tu, sorry sangat.
Harap awak faham... ='(
Apapun, thanks sebab bagi souvenir ni, tapi kalau awak nak amik balik saya tak kisah.
Ada je dalam laci kat office saya ni mihmihmih~



Coctail dengan kuih apam sedap baq ang

Haaaa yang ni client perempuan yang bagi. Hehe.. =)
Saya panggil dia akak je kot sebab nampak muda tapi dah kahwin so jangan menggatal.
Masa taip entry ni saya dah nak balik, tak sempat rasa pun (padahal puasa) tapi sedaplah kot.
Akak, terima kasih ye. Semoga dimurahkan lagi rezeki lagi lepas ni. 
Aminnnn...


Teringat pulak kat pavlova yang Amin bagi hari tu.
Amin, kalau terbaca entry ni, jangan lupa bagi pavlova lagi ye, officemate orang yang nak.. =P



p/s: Hari ni Khamis, esok Jumaat dah cuti, tak sabar nak dating dengan Zu esokkk!

No comments:

Post a Comment

Komen Selagi Boleh