Jom Geledah Office


Hujan sedap tidur kan? 
Tambah-tambah pulak bos tak masuk office lagi.
Tapi tak best lah tidur time kerja, xde feel huahua.
Bos ada pesan suh baca fail kes kat rak tu, yes dah baca pun, pastu?
Pastu stuck kejap sebab sejuk sangat dannnnn mulalah nak berjalan ke hulur hilir.
Well.. tak biasa ah bro duk lelama kat atas kusi kebasss kaki kakakakakaka~

Daripada berjalan sesajooo baik update blog kan?
Makanya saya ambil keputusan untuk geledah office ni yeebaa!
Actually, masa first day masuk dulu memang dah geledah pun.. =D
Bab-bab geledah ni memang best ye dok?
Cuma hari ni je baru sempat nak update blog yeeba yeeba angree angree!


Jom layan gambar opis itew zezasssss...
Mula2 kita geledah bilik bos dulu sebab dia tengah takde kat opis.. 


Bilik lawyer kalau tak penuh dengan fail kes bukanlah lawyer namanya



Depan bilik Encik Azmi ni diaaaaaa, memperkenalkannnnnn....
Ahhh malas nak kenalkan HUAHUA.
Kalau nak tahu sape ni, boleh baca my previous entry kat SINI~


Ni lah meja saya, depan tu budak bajet comel huahua~
Handbag main peranan padahal klien bukan nak tengok sangat pun.
Booo nadia boooo... T_T

p/s : I am not perfect. bye~


Entry dah habis, pendek gile. Tak puas nak baca entry lain boleh terjah..
http://kelabbloggerbenashaari.com/


3 comments:

Komen Selagi Boleh