~ Serabai ~


Hai stalker.. =D
Hmmm dah lama tak guna perkataan ni
S E R A B A I
Soooooo hari ni punya cerita
Orang lain tengah present kat depan
Kitorang dgn selambanya main2 kat belakang
(Sila jangan tiru tabiat kami)
Mohon antum semua fokus yer!
^____^

Oh by the way
Kitorang semua ni dah last sem
Nampak tak muka happy kat situ?
Nampak tak? Nampak tak? Gggrrr~

Maka dengan ini.......
Saya ingin memperkenalkan budak2 serabai
Alya, Syakirah dan Syahmah
Walaupun diorang serabai tapi diorang baik hati
Diorang semua ni perangai sama je
Suka main2 dalam kelas
Hahahahaha~!!!!

*counting days to finish up our study.lol*

Nampak tak gambar ni gerak2?
Kalau tak nampak memang rabun haha
Banyak lagi gambar serabai diorang
Tapi malas nak upload
Hahaha~

Tak adil rasanya kalau tak letak gambar serabai sendiri
Tapiii nak letak takut nanti kena reject pulak bahaha~!
Peduli hape nye kalau kena reject pun, kan?
Booo nadia boooo





sila reject saya, saya redha.. ='(



nota serabai:
# assignment yg banyak membuatkan kita hidup dlm keadaan agak serabai~

4 comments:

  1. Replies
    1. yeke? argh kembang la diorang nnt.. =P

      Delete
  2. rasanya aku present time ni...sengal kan korg..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha da la serabai, sengal pulak tu, mmg nk kena diorg ni ish ish~

      Delete

Komen Selagi Boleh