Lawyers Outfit

Hai semua! Sihat?
Just nk upload gambar dgn kawan2 ms seminar hari tu je haha!
Blog ni dah jadi mcm album gambar lah pulak kannn. Haih~

Okey, straight okeyyy.. Nak mula cter dah ni. Sila fokus.. =P

Peserta: Semua bebudak yg amik subjek UU Acara Jenayah Perbandingan
Tema pakaian: Hitam / Putih @ Kelabu+Biru cair (aku lah tu)
Tempat : Shah Alam Convention Centre
 Butir2 lain : Tak ingat plus tak penting kot. haha~

Kat bawah ni semua gambar yg kitorang amik masa breaktime masa lunch hour gitu, so tadaaaa..! Ni lah muka2 kekenyangan lepas dah melantak macam2 sampai nak tulis pun tak larat, baik korang tak payah tahu lah apa yang kitorang duk telan sebab takut kempunan haha~


Dari kiri Sharmin, Afiqah, Khuza, Cdah, Alya, Kyra, Zara & Shahmah

Ini lecturer kami, Ustaz Khairul Anwar bin Ismail. Hensem kan? Hewhew~ =P

Dah tak dapat detect mana lecturer, mana student.. =D


Bersama Hakim Mahkamah Rayuan Syariah, Dato' Yusof bin Musa.. Masa ni Dato' (dlm kls kitorg sempoi je pgl Ustaz haha) baru je sampai, beliau jadi VIP kot time ni, tgh duk standby nak masuk dalam hall tetiba kitorang tahan nak amik gambar semata2, nasib baik beliau sporting ekekeke~

STOP! Jangan gerak! Kita amik gambar lagi sekali, kay kay kay~


OK gambar last! Conquer pentas bila semua orang dah balik haha! Senyummmm.... =P


Rasanya xde apa lagi kot nak membebel, banyak keje lah pulak.
Sebenarnya ni pun baru je balik dari seminar lain.
Sejak dua menjak ni suka gler pergi luar UKM instead of pergi kelas.
Pastu jenuh nak ganti kelas yg kadang2 tu buat sampai malam. Dah tu jela kot nak cter haha!
Tak sampai sebulan lagi nak exam. Mohon doa drpd antum semua yer.. ^_^


 # Takziah diucapkan kpd mangsa2 banjir. Harap bersabar. Ni semua ujian dariNya..


1 comment:

Komen Selagi Boleh