TOP 3 ON GOOGLE+

:: masa untuk merapu yeehhaaaa ::
 
Hello sweeties...!!!
Entry sebelum ni tak siap lagi dah sibuk nak post entry baru.
Well tadi aku bosan gler buat esaimen family law bagai, then aku try search something kat google. Bukan search tesis ke hape, saje nak bajet retis kejap dengan menggoogle nama sendiri. LOL~

And you know what i found??? 
*sambil buat muka tergezutttt*


Haaaa mekkau~ Top 3 hoccay. Tapi takyah nak bajet retis sangat der~


Hahaha apa semua ni?

Actually takde apa sangat pun mende alah ni. Tapi bila tengok2 balik, ohmaiiiii this is ala2 google search jugak la which is url blog kita connected with the google engine, so that kalau pengguna google nak cari pape info, automatik akan ter'link' kat blog kita. Tu pun kalau depa, yakni pengguna2 google tersebut nak bukak lahhh kannn (setahu aku lah), takde masa pulak aku nak mengkaji pasal mende2 ni semua memandangkan esaimen pun banyak yang tak siap lagi. Kekekeke~

Tu jelah yang aku nak merapu buat masa ni. Biasalah dah namanya jakun, semua benda nak di post. Well dulik lah kannn, blog kita so suka hati kita lahhh. Akhir kata, selamat menyiapkan esaimen. Tahun depan nak konvo kotttttt. Kemon2!!!! Wahai majikan2 yang berada di luar sana, sila standby sebab Nadia Elena sudah bersedia untuk berbakti dan menjerumuskan diri dalam dunia pekerjaan! Yes, how excited i am! Padahal batang hidung tesis pun xde lagi ni. Hahahahaha~


# psstttt... jadual exam dah keluar. gonna share it later kay! muahx~

4 comments:

  1. untunglaaa dia pemes.. kekeke.. lawyer in the making!

    ReplyDelete
  2. perhhhhh retisss lawyerr tuuu.. hihihi. same la kte konvo thun depannn T.T

    ReplyDelete
  3. Moral of the story. Neva eva put sumthing stupid in the web.

    ReplyDelete

Komen Selagi Boleh