Halfest @ The Mines

Hai semuaaaa...=)
Apa khabar? Walawehhh cam dah lama gler tak update. Hiks~

Jom baca entry tak seberapa ni. Saje nak share pasal Halal Festival yang kitorang pergi hari tu.
Then sambil menyelam minum air la kn. Pergi pagi2 buta, da mlm baru ingt nk balik. What the~~
Tak tahu nak cter camne, korang layan jela gambar ni kay.. wuwu!


Depa ni excited sangat kot. Hahaha kesian~

Ku sangkakan patung saje, rupanya pakcik ni bernyawa. Maafkan daku wahai pakcik sebab main acah2 cool blog kat mulutmu. Siyes tak sengaja.Menjeling2 ku bertentang, mata kita sama memandang. Ewah!

Ni laa antara booth yang paling lama kitorag lepak. Coklat kau. Tak boleh kalau tak beli.. pffttt... =_=

Upin, Ipin dan Kak Ros versi budak UKM yang bajet cam cute sangat. Boooo~ Hahaha!

Apa kejadahnya semua ni. Haha model tak berbayar. Lariiiiii~

Memula tu rasa cam nak beli, tapi nasib baik nafsu tak menguasai. So snap jela minion ni pastu lari laju2 buat macam tak nampak je.

Ni laaa tujuan kitorang datang The Mines. Sepanjang 3 tahun duk UKM ni, memang selalu jugak pergi sini tapi siyes ni la kali pertama aku dgn member2 naik mende alah ni. Jakun tak? Jakun taaakkk~

Feeling lelebih ni. Padahal nak naik bot je kot. Kau hado? Hahaha~

Enjoy dating dgn classmate sejak clash dgn BF ni. LOL gimik saje~
Ape senyum2, tolak masuk dalam air tu baru tau. Gggrr !

Terowong apakah ini? Best kot bergelap. Romantik sikit. Hikss~

Alaaa dah nak sampai. Kojap giler. Nape tak esok lusa je baru sampai. Isk~

Okeylah kitorang balik dulu uolls. Next time dating lagiiii~


Dah pendek je cter. Nak sambung wat esaimen. Kihkih.
Jumpa lagi kay. Muah muah. Sayonara~~~~

^___^


notakawan:
Apabila sesuatu hubungan itu dimulakan dengan PERSAHABATAN kemudian "diupgradekan"... tetapi hubungan itu menjadi semakin suram, sepi dan tak seceria dahulu.. Adalah lebih baik jika kekalkan hubungan tersebut sebagai SAHABAT untuk selamanya~~~ 

#kawan.kau.begitu.bermakna.dalam.hidupku#

5 comments:

  1. Replies
    1. Haha biasa je...
      Salam aidiladha tim! =)

      Delete
  2. Oh the mines.. dulu masa study area UPM the mines nie lah rumah kedua.. haha. beli barang2 kat sini bila balik mesti naik bot. Tomey2 je korang posing ha.. hehe.

    ReplyDelete
  3. bestnya..ayu yg dkt ni pn xsmpt p.huhu

    ReplyDelete
  4. aaa dh lmenye x pergi the mines naik cruise ni.. name je dekat. hahahha xD

    ReplyDelete

Komen Selagi Boleh