Broga Hill Part II

Assalamualaikum sayang...
Sihat ke? Ehem! Boleh baca blog kira sihat la tu..

Sorry lama tak update.. Tengah final exam katanya.. =,=
Hopefully alasan ni boleh diterimapakai la.. 
Ada banyak sangat benda nak share, tapi disebabkan dah lama tak bukak lappy (kalau bukak pun juz utk print nota kuliah je), maka hilang camtu jela idea nak wat entry baru. hakhak..

Em actually tak habis exam lagi ni. Phewww.
Tapi disebabkan blog ni mcm dah bersawang sangat, kena la update jugak.
Part 1 punya cter pasal Broga, ada kat SINI.



Dah jangan buang masa. 
Let's cekidaut what i'm gonna to share. 
gagagaga~



:: Pengembaraan Bersama Geng Upin & Ipin ::
Tips mendaki : tak payah mandi ok, sebab sejuk, plus korang nanti akan berpeluh jugak bila dah panjat bukit tu. Tak rasa membazir ke kalau mandi. HAHA. 
Oh ye, jangan lupa bawak air mineral utk ambil wudhu' kat sana  nanti kay!
Kitorang sampai kat kawasan atas dalam pukul 6 suku camtu.
Errr tapi stage yang ke berapa entah la. Malas kira weh~


Solat subuh bi jama'ah.
Masa ni angin sepoi2 bahasa. best gler habaq hang.
perasan tak baju budak (atau bapak budak pun boleh) wane oren tu basah kuyup?
kan aku dah kata awal2 tadi, tak payah mandi pn xpe sebab akan berpeluh jugak nanti.
yes, semua orang berpeluh kecuali aku. kalau peluh pun still wangi lagi. miahaha!


:: Wira & Wirawati Harapan Negara ::


Cuba kau bayangkan, daripada berbelas2 coursemate aku yg join panjat bukit ni,
cuma kitorang bertujuh je yg mampu menawan puncak. hebat kan? 
=p


nota broga :
Kalau korang yang teringin nak main panjat2 bukit ni, make sure warm up cecukup ea. Takut cramp ke ape ke kan... Ok jumpa lagi lepas habis exam nnt.. xoxo ! =)




2 comments:

  1. saya sakit.. tp dpt baca blog jugak. uhuk uhuk..

    panjat broga pakai skirt? seriuss?? hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha sape pulak yg pakai skirt?
      Cik na ni mandai2 je taw.. =p

      Delete

Komen Selagi Boleh