Sakit Pulak Hati Kita


Dushhh dushhh
*taip entry sambil buat muka emo*




Korang mesti akan rasa emo jugak lepas tengok video ni.
Nak tengok? Tekan sini >>> Ketua Tingkatan Kena Belasah


Aduh, masa first time tahu pasal isu ni, memang sentap lah.
Apa punya perangai budak2 zaman sekarang.
Mana pergi akhlak korang? Harap je amik subjek Pengajian Islam masa kat sekolah.


Disebabkan ketua tingkatan tu nak report kat cikgu sebab korang bawak henset pegi sekolah, 
korang sanggup belasah dia? Nak sangat langgar peraturan? Berani buat beranilah tanggung.
Dah la tu, kau pergi rakam then post kat youtube sape suruh. Memang bodo* lah kan.
Arghhh stress pulak aku.


Macam xde otak je, gaduh kat sekolah pulaknya, haihhh.
Dah le tak adil, kau pergi belasah budak yang tak melawan?
Ramai2 pulak tu? Hoiiiii, memang gangster celup lah.


Geram ni, geram ni, pantang betul kalau ada kes buli.
Masing2 nak tunjuk power, padahal budak hingusan je pun.
Nak bebel banyak2 tak guna, benda dah jadi.

............................................................

Sorry geng, i bukan marah kat korang.
Tapi entah la, cuba bayangkan family kita yang kena macam budak tu.
Nasib baik gangster2 celup tu dah dapat hukuman.
Apa je hukuman untuk diorang? Haaa tekan link kat bawah ni.


OK, hukuman tu sangat2 tak setimpal.
Rasa2 diorang akan serik ke?
Tepuk dada tanya hati.. >,<



Tarik nafas dalam2, fuhhhh~~~
Jomlah makan ABC ramai2 utk sejukkan hati.


13 comments:

  1. baru jer tgk video tu kat blog lain...

    rasanya mereka tu nak tunjuk hebat la boleh ragging2 org...

    ReplyDelete
  2. tak tengok. takuttt.. -_-

    patut hantar je ke sekolah juvana diorang tu. br betul jumpa gangster kat sana dah berani sangat kan.

    ReplyDelete
  3. tak berani nak tgk.
    kalau tgk mesti terbayang2 nnt.

    ReplyDelete
  4. hasih mmg xlh tgk lah..ksian bdk tu

    ReplyDelete
  5. dengar org cakap,depa bertiga dah pindah ke henry gurney ......harap2 depa insaflah lpas apa yg berlaku..bnyak sebnrnya kes macam2 nih..tapi,kess nih meletup pula...nasiblaaaaa..moga allah tunjukkn jalan kpd mereka....

    ReplyDelete
  6. diorang bangga dengan ape yg diorang buat., sekarang terimalah akibatnya., lain kali guna otak kalo nak buat ape²..

    ReplyDelete
  7. Bebudak zaman sekarang nie. Semuanya tak takut apa. masa zaman kita dulu, nak ponteng sekolah pon ikir dua-tiga kali dulu.

    ReplyDelete
  8. x padan ngn kecik btol diorg ni. ingt dh gengster sgt la tu blsh budk. meh sni lwn haz lak. eceehh. hoho

    ReplyDelete
  9. tak cukup kasih syg, budak2 yg suka buli ni :P

    ReplyDelete
  10. geram tengoknye.macam2 la budak2 sekarang.risau pulak adik2 Cendol yg masih bersekolah :(

    ReplyDelete
  11. follower 721

    Hai.. how are u?..
    done follow.. jom follow blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. sepatutnya diorang dihukum buat kerja amal.. kalau buang sekolah jadi lagi jahat lea diorang nanti..

    ReplyDelete

Komen Selagi Boleh