Bajet Korean Di Mid Valley


Assalamualaikum.. =)
Annyeoung-haseyo~~~~
Actually Atim yang paksa saya update entry ni, gagaga~ 
Lokasi kita hari ni adalah nak ke Mid Valley, jom korang~!!!!



Sampai2 je kat Mid, kitorang terus melantak
Al maklumlah, pagi tu kitorang berjogging kot.
Tu yang kebulur sebab banyak tenaga habis..haha! =P

Bersesuaian dengan tajuk entry,
Korean Food yang kami cari,
Apakata korang try makan mendealah niy..

Lepas perut dah kenyang, haaa apelagi...
Masa untuk window shopping katanya...
Selamba jerk buat kedai tu mcm xde orang, kahkah~

Hmmm ni lah tujuan utama kitorang datang Mid.
Nak cari sesuatu yang hanya dijual di sini.
Tapi hampeh sebab benda tu out of stock! haha!!
Kedai ni banyak jual barang dari korea, cute weyh..
Kompem korang akan rambang mata~


Atim ajak pi sini, dia nak belanja~!!!!
Jommmm Amani, Zatil, Atikah, Faizah..

Tak lupa juga buat mak jemah yang baca blog ni..
=P


OK, ni time nak balik, bosan gler naik KTM i told you..
Makanya ni lah cara terbaik untuk elakkan bosan, hahaha!
Oh ye, btw Atim, orang suruh buat muka annoying, 
Boleh pulak dia bajet kiut di situ. >,<
Booo Atim boooo~ hohoho...





nota Korea :
Kitorang tengah tunggu sape2 utk sponsor pergi Korea. 
Anyone? Anyone? Miahahaha~!!!
Btw sekarang ni tgh musim Gwiyomi kot.
Entah bila laa ada masa nak update entry pasal tu.
Untung2 boleh masukkan video sedang ber'gwiyomi'
Hahahahaha. booo nadia booo~



18 comments:

  1. kemain atim.. dia sendiri pun lama dah tak update. kem salam atim. comey je budak2 berdua tu. bukan nadia tau, budak berdua dlm pict tu. mohon jgn perasan. haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha atim memang, tah ble tah nak update blog tuh.
      amboi cik na, dalam pic tu memang kitorang berdua je kot.
      tak kira, nak perasan jugak, mekasih la puji. HOHO! =P
      jom la datang sini, atim nak belanja guna kad diskaun siswa.
      hahahahahahahaha~!!!

      Delete
    2. ehem2 cik na =D hehee..alaa taktau bile nak blog balik :DD
      nadia, terima kasih ! hehe. tapi tapi, gambor tu isk iskk kan dah kata jgn letak :p hohohohooo~

      Delete
    3. haha!! biar xde orang nak ngurat pasni..yeyyhhh~!!!
      eh tapi orang tu dah berpunya kan, who cares??? =P

      Delete
    4. oppss ! ape citer nii? hahhaa~ eleh elehh cakap kat sendiri ke? hihikk~
      nak tahu jugak siapa empunya cik nadia =p

      Delete
  2. amboihh3..smua pki sedondon.kemain eh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ini kebetulan, serius kitorang tak plan pun.. xD

      Delete
  3. amboeh depa sakan nooo/hehe...wah kak intan suker la makanan tu..sedap.....:))) comeinyaaa duaorang dalam pic tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha langsung tak comel, buruk lagi ade.
      bukan senang nak buat muka camtu.
      harap2 bakal suami tak reject. ameen.. =D

      Delete
  4. eh sedap ke korean food..ok nnti nak try :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha susah nak cakap, kena tengok tekak masing2 jugak.. ^_^
      nak kata sedap tu boleh la, tapi still tak boleh lawan masakan mak..

      Delete
  5. Replies
    1. haha ni plan last minute la ayu..
      segan nak ajak ayu.. lalalalala~ =D

      Delete
  6. Dah lama tak jejak kaki kat Mid Valley ni...masa dok ukm dulu, ni la tempat sopink2 n lepak2 lepaskan tension

    ReplyDelete
    Replies
    1. lepak2 tu mmg tak boleh dipisahkan dgn diri seorang student.
      sopink2 lagi sure la, nama pun perempuan kan...hehe!!! =D

      Delete
  7. tak pernah try korean food . nampak mcm sedap jea menu yg kedua tu.

    ReplyDelete
  8. alolo comelnye dia. hahaha. makan korean food kt restaurant ape? sedap x? daiso tu bukan made in japan ke? hihi

    ReplyDelete

Komen Selagi Boleh