Yey yey BFF Saya Dah Kahwin !!!

Assalamualaikum.. 
^____^


Mengimbau kenangan waktu zaman sekolah rendah dulu.
Saya ada kawan yang sangat cantik + baik + lemah-lembut orangnya - nama dia FATIN.
Kami merupakan TOP 5 masa kat sekolah. OK, ulang ye, TOP 5. haha~
nak kata top 2 pun boleh laa kot
*bajet kau*


Walaupun kenal dengan Fatin ni sekejap je, tapi banyak yang saya ingat tentang dia.
Kami agak rapat, tak tahu kenapa, mungkin sbb sama2 jadi pengawas kot.. =P
Yang best nye bukan setakat pengawas kat sekolah pagi je, tapi sekolah petang pun sama. 
Terima kasih cikgu sebab percayakan kami berdua. hoooohooohoooo~!!! 
*mode gila kuasa melanda*


Waktu rehat memang paling best, boleh keluar awal, pastu bergosip kat belakang bangunan sekolah.
Cerita2 pasal life. well.. kitorang berfikiran jauh ke hadapan kot masa tu, cter pasal ambition bagai.
Kalau ada kena jadi wakil2 sekolah, muka kami ni lah yang cikgu cari. (erkk.?) T_T
Kadang tu sampai naik boring sbb asyik pergi sekolah lain je semata2 nak masuk pertandingan. haha!


Tak lama pastu Fatin pindah. OK, ini sedih. *kesat hingus*
Dah ler masa last day dia kat sekolah, saya tak datang (ponteng) ! =,=
Pastu lost contact camtu je, entah la, mungkin waktu tu kecik lagi, tak tahu nak contact camne.
Bukan macam budak2 zaman skrg, henpon kemain, memasing dah majuuu, hahaha~



.................................................


Bila dah besar, try cari Fatin, tak jumpa, try lagi, tak jumpa, try lagi, lagi, lagi dan lagi.
Akhirnya, dapat jugak cari FB dia atas pertolongan sorang kawan. heee~
Baru tahun lepas dapat contact balik dengan Fatin ni haaaa.
Tahu2 je awal bulan Mac hari tu dapat jemputan kahwin.
Ya Allah, terharu sangat, nak menangis je rasa.. =')
*macam diri sendiri pulak yg nak kahwin*


Alhamdulillah...
Dapat jugak jumpa Fatin after 10 tahun terpisah.. 
Jom pergi kenduri kahwin! excited woo! kahkah~
Tema kita hari ni warna merah mak ngah hoccay.

*warna ni la yang kitorang pakai masa jadi pengawas sekolah petang dulu* 
singhhh T_T



Gambar kiri, dengan adik Fatin, Dhiya Asjad. 
yang kanan tu anak orang, pinjam kejap sbb comel gler. >,<

Bagai pinang dibelah dua

Dengan pengapit diorang. huuu~

Dapat bergambar dengan pengantin..yey!

Dapat amik gambar lagi. hahaha yey yey yey.. =P

Ambil berkat jom~!!! hahahaha~!!!!

Sesi potong kek

Selamat Pengantin Baru Fatin & Suami.
Nanti korang kena datang waktu wedding kiteee pulak aww. hik~



Barakallahu lakuma wa baraka 'alaikuma wa jama'a bainakuma fi khair.. ^^
Doakan kitee menyusul pulak lepas ni yer. hewhewww ~


Pergi wedding jauh2 pun, solat jangan lupa ye sayanggg..
Jom singgah masjid atau surau berdekatan. hee.. =)
Peace yaw~~

14 comments:

  1. tahniah buat kawan nadia....sangat cantik tema warnanya..moga kekal hingga akhir hayat..ameen

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe mmg cantik warna tu. sy jarang pergi wedding bertemakan merah.
      beli baju merah pun semata2 nak pergi wedding niy. BFF lah katakan.
      ~ moga2 mereka bahagia sampai ke syurga. ameen.. =D

      Delete
  2. perghhh merah membara mcm cili api kalernya...huhu. cukup pedas tak ni? ehh :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. pedas lah sedap. hahaha~!!! tibeeee.. T_T
      apa yang pasti, ayam masak merah time wedding aritu,
      perghhhhh sedaaapppp sangat..rasa mcm nak tambah 3x je! =P

      Delete
  3. oooo inila member yg 10 tahun tak jumpa tu. mesti tak sempat nak borak panjang kan, org tu tgh kawen. hihi.. merahnya mak ngah. cantik nadia. *mohon jangan kembang* :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. borak kejap pun jadi lah, yg penting dpt face to face kn, heee~
      ala cik na ni salu puji2, ade pape ke? jom, sy belanja kepsi ! :p

      Delete
    2. puji ikhlas tu tau. tak caya amek kapak. errr.. hikhik..

      baru perasan huruf2 dlm pict kat header tu. cun la. buatkan utk cikna satu pelissss.. ;)

      Delete
  4. beznya dpt pergi kndri kawan kwin..huhu..ayu tak brpluang lg sbb jh..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe, nnt sy kahwin ayu kena dtg sbb dah dekat sgt tu.. =P

      Delete
  5. lawa la bju bride tu. merh mak ngah uu.. retiss tu nk signnn~~~ lpas ni ur turn plak. keh3 xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup, lawa kan kan kan? jeles I tengok~
      ehhh? turn u dulu la haz, I lambat lagi.. xD

      Delete

Komen Selagi Boleh