Hari Jubah Farah Lee


Assalamualaikum... =)
Holla brothers and sisters ~!
Short update from me.
Here are some photos of Farah Lee on her graduation day.


Sebelum tu, 
sila bayangkan yang anda sedang berada di Korea.
OK dah ready semua???? 
Jom kita terbang ke Korea!!!! 
ahakz~

.
.
.
.
.

i'm flying without wings
.
.
.
.

Inha University, South Korea
Mechanical Engineering
Graduate on 22nd February 2013




pic yg ni I siap buat cover photo FB.
kelas kau jah... =D

manis kan FL senyum ? wuuuu~

sama tapi tak serupa. heee~

the one and only husband..ohhh sila jeles~

adorable Farah Lee

with her buddies

engineer to be

mcm best pulak gambar reramai kt tangga kan~

see? antara FL dgn teddy tu, confirm FL lagi comel

yey dah boleh stay kt Malaysia teman Ally



Sekali imbas, macam sama lah pulak muka kitorang 
*well sama tang mata je. kahkah! perasan gler*


Dear Farah Lee, congrats on your convocation day !
Dah la cantik, pandai pulak tu, beruntung Ally Iskandar... 
teeeheeee... =D


Btw, korang kena tengok video konvo Mat Luthfi, best kot !
KLIK SINI



nota konvo :
gambar telah diambil tanpa kebenaran dari FB Farah Lee
hohohohoho~


19 comments:

  1. ohh baru nak tanya ini siapa...rupa2 org umah ally iskandar...

    ReplyDelete
    Replies
    1. org rumah ally iskandar, merangkap kembar nadia elena.
      mohon terima jawapan ini dengan hati terbuka. hahahaha!

      Delete
  2. penatla baru balik korea. hihi.. nadia mesti feeling dia yg konvo tu. hikhik.. :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. feeling konvo?? haha! haruslah cik na.. =P
      entah bila agaknya blh pergi korea tu,
      wuwuwuwuwuwuwuwuw.... =(

      Delete
  3. untung la ally iskandar dapat isteri pandaimuka ada iras korea plak> HEHE

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn? untung sangat sangat sangat sangat..HEHE~

      Delete
  4. bestnya tgk dia dah grad...slm knl.

    ReplyDelete
  5. comel farah lee ni...huhuhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang comel punnnnnn... >,<
      that's why ally iskandar terus masuk minang
      even farah lee blum habis belajar lg masa tu~ ehhh?

      Delete
  6. tahniah ! tahniah, apa plan lepas ni? mai masuk UMP jadi lectrr

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh, soalan ni mcm salah tuju kat orang je, haha!

      Delete
  7. seyes jeles tgok die. jeles jeles. hukhuk >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. mende haz? jeles sbb dia dpt kahwin muda ke ape?
      eleh, ckp jela nak kahwin awal. hahahahahaha~!!!!

      Delete
  8. Farah lee memang comel bertuah Ally dapat bini comel macam dia.. jeles. haha.. Congrat Farah Lee :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha! terima kasih aida... =D
      *tolong jawabkan utk farah lee*

      Delete
  9. bet nyer dya dpt khwin awal..hehe

    ReplyDelete
  10. untglah ally.. jga isteri baik2 moga dpt baby cpt2..kikiki

    ReplyDelete

Komen Selagi Boleh