Gedik Santai


Assalamualaikum..
Long time no see. heeee~
Makin lama makin busy ohhhh seriously tak cukup tangan dah
Apa khabar kawan2 blogger semua?
Rindu nak menyakat semorang di alam maya yg fana ni (haha) tapi apakan dayakuuu.
Kawan2 yang ada kat depan mata ni pun tak terlayan, lagi pulak nak melayan korang. ehhh?


Busy2 jugak, solat jangan tinggal yer... =) 
Kali ni saya nak bawak korang sume jenjalan cuci mata, cuci otak.
Yang hangpa duk pulun study sangat nak watpe, rilex sudah. hoho!


Macam biasa, haruslah entry bergambar, malas nak taip panjang2.
Motip la nak update benda senang je, sape tak kenal dgn Nadia Elena.
Blogger paling pemalas but still cute at the same time.
Oh peliz jangan muntah hijau kat sini. HAHA~


Jommmm terbang ke Taman Botani Putrajaya
(jaraknya lebih kurang sejengkal jerk dari UKM)


Actually masa ni tengah demam..kesian kan? =P


Air ni nak bg ikan2 minum, kau hado? haha~

Dengan Cik Tipah tertipu...

Model pokok kelapa katanya. ciss~

Bajet ayu konon, boo nadia boooo~!!!

Conquer tempat duduk, gagagaga~






Last sekali baru letak pic ramai2. haha kejam kot!


Nak cter mcm panjang, tapi memang best la dpt pergi sini.
Kat Putrajaya banyak taman cantik2 kottttt.
Ada masa free nanti pergi lah usha2 awek kat sana ye..?

OK dah laaaa, banyak lagi gambar sebenarnya, tak kuasa nak upload.
Sebab nanti ada orang jeles pulak kan kan kan..haha!!!
Akhir kata, segarkanlah dirimu dengan kuasa epal hijau.
Maaf sangat2 sebab dah jarang gler blog-walking. 
Kita jumpa nanti yer... sobsobsob.. ='(



nota rumput :
siapakah yang dikatakan 'gedik' dlm tajuk entry ni?
jawapannya adalah....zzzzzzzzzzzzz~


17 comments:

  1. tak cukup tangan? nak pinjam tangan cikna tak? :p

    yg pakai serba purple kot paling gedik. ni mesti siap guling2 atas bukit tu kan. hikhik.. ayunya lah haiii.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. xnak pinjam, tp nak amik terus tangan cik na boleh? :p

      masa ni ter'over' feeling2 like a princess, padahal orang lain semua sempoi je, entah pape kan? haha! cik na sangat memahami dalam bab main guling2 tuh. meh la join, kita guling sesama. hukhuk.. >,<

      Delete
  2. wah..seronoknya dapat bersantai dengan kawan-kawan

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha memang.... sangat seronok..!!!!
      paling best masa part nak bagi ikan2 makan..
      opssss lupa pulak nak amik gambar ikan2 tuh.. =D

      Delete
  3. teringat kenangan dulu2 santai dgn kwn2.. ^_~

    ReplyDelete
    Replies
    1. best kot lepak dengan member..
      nak2 yg satu kepala.. ^_~

      Delete
  4. wasalam nadia :) Aida sihat2 je nie ha.. hehe. Rindu Nadia jugak. kemain lah dia posing ha.. ala2 puteri santubong je ha :P demam ke tu? buat ape ke taman botani tu nadia? aida ingat lagi dari serdang upm pi tempat nie sebab ada asgment time tu pengsan berjalan. hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. xde wtpe pun aida, tengok2 pokok, bagi ikan makan,
      release tension katanya. mmg penat pun berjalan.
      balik tu terus terbongkang tidur. hahahahaha~

      Delete
  5. ayoyo 'qute'nye die... purplelicious haha. dh lme haz x g tmn botani. ape kbr agknye die ek? kih3 xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha kabar baik lah kot. haz pernah pergi taman saujana hijau x?
      situ pun best jugakkkk. pokok2 kat situ, perghhh! lawa sangat..
      bila lah agaknya dapat dating dengan haz ni kannn... xD

      Delete
  6. Replies
    1. yup ayu, putrajaya, bandar dalam taman. ahakz~!

      Delete
  7. gedik yang baju purple tuu.. tu asyik posing jek hihi. anyway, comel ! =D hehe. best laa pergi sana. ade ape pergi taman botani nadia?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha!!! gedik2 pun, tengok lah kawan sapeee kan... =P
      pergi sana sbb nak cari calon suami la, ape lagi~

      Delete
  8. ni mesti tempat lepak student ni...ehehe

    ReplyDelete
  9. untung la ikan dapat minum air mineral...ahaks... :p

    ReplyDelete

Komen Selagi Boleh