A Moment To Remember


Assalamualaikum semua.. =)
Erkk ehemm. Sorry sangat sebab dah lama tak update. 
*sengaja*


Padahal dah seminggu habis exam, so tak boleh la nak bagi alasan busy.
Rindu semorang. Rindu nak menaip esaimen entry baru.
Actually nak cter sikit kenangan masa kecik dulu.
Jommmm layannn...... 



Cer teka mana saya...


Along & Angah. Masa kecik2 dulu dah macam kembar.


Gambar kat atas tu uncle kitorang.. =P


Along, Angah dan Uda.


Suka sangat main penyu ni. Atuk sedara yang bagi... =)


OK. Dah dapat teka mana saya?
Carilah sampai dapat. Mohon bertenang... 
Hahaha. Bagi hint la sikit, saya anak no. 2. tettt~
Dulu masa kecik2 mak abah suka pendekkan rambut kitorang.
Mana tak nye, anak dara depa duk main ganas sangat.
Tapi setiap kali lepas gunting rambut, mesti sayalah yang paling sedih.
Nangis guling2 tanda protes sebab nak rambut panjang.
I'm feminine what? Ahakz~


Sorry sebab kualiti gambar sangat tidak memberangsangkan penglihatan korang.
Nama pun gambar zaman dulu kala, haruslah epic kan? teeheee~

8 comments:

  1. orang tau dah mana satu !! haha~ gambar kedua tu nadia yg ade reben tu kann kat baju..?heee

    ReplyDelete
  2. Entah la mane satu..dh sama besar je along n angah tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan? beza umur pun setahun je. selalu along yg kena buli.
      masa kecik dulu ramai cakap saya lg besar dr along.. ='(
      xpelah, hakikatnya saya lagi slim bila dah besar. haha!

      Delete
  3. atotot.. comelnya. Legend nie.. hehe. Anak no 2 eh dah tentu angah.. yang gambar 3 orang tu angah yang tengah tu lah nadia. hehe. :P patung penyu tu memang femes masa nie kan.. aida pun ada satu dulu. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. yey aida pun tak dapat teka dgn betul..hahaha~
      hmmm ada la cari jugak penyu tu bila da besar,
      entah ke mana pulak dia berenang. tahu2 je dah xde..

      Delete
  4. owhhhh camni upernyer ms kecik2..

    ReplyDelete

Komen Selagi Boleh