~ Majlis Tunang Saya ~


Assalamualaikum.. =)
semalam merupakan hari bersejarah dalam hidup saya kerana telah selamat bergelar tunang orang. majlis sarung cincin telah diadakan bertempat di fakulti saya sendiri. jom2 tengok gambar. malas nak taip panjang2. korang bukannya baca sangat pun kan kan kan... =P



Selamat Bertunang Nadia Elena !!!!


sesi carung cincin oleh bakal mak mertua


serius sedapppppp. rugi sape tak join. lalalalalala~


with syahmah the bibik. hiks hiks...


permainan apekah yang mereka main ni ?


kenangan dengan family encik tunang.. =P

cer teka mana satu tunang saya ? hakhak~


yang tengah tu laaaa tunang saya..wakakaka~


Okey, the truth is Nadia Elena is still single.
i love being single. ehhh? buehehehe!! (gelak terabur)

gambar di atas adalah rentetan daripada majlis semalam.
bukan majlis tunang, tapi majlis makan malam dengan Prof. Madya Dr. Amir Husin,
selaku pensyarah Undang2 Keterangan Perbandingan sem ni.
next sem kitorang dah tak belajar dengan beliau lagi dahh. sobsss... T__T


menyelit kat tengah2 tu memang hobi lah kannn


By the way, terima kasih Prof dan coursemates.
korang memang happening. semua kuat makan. haha!!
tapi kan kan ni pun still tak cukup korum
harap2 pasni kita boleh kumpul semua reramai ek ek ek.
jumpa lagi. good luck exam. hehe. xoxo~



nota exam:
 Jangan direnung letihnya usaha,
tetapi renunglah manisnya sebuah kejayaan...

46 comments:

  1. Replies
    1. alaaaa..mne ada cik ira oi..
      -tutup muka rapat-rapat *malu*

      Delete
  2. LOL, tajuk n3 tak leh blaahhh. mcm tak sabar2 nk bertunang jer. meh cni, aku tulun aminkan...aminnnnnn :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nk tolong aminnnn mesti kena ada calonnya dulu..
      err nak tulun jadi calon x? ekekekekeke~!!! =P

      Delete
    2. ni kiranya aku ada chance ker? ehhhhhhhh..:P

      Delete
    3. hahahahaha~!! awas, ada pihak yang memerhati..
      kang tak pasal2 kena terjah masuk melodi.. =P

      Delete
  3. haha..kak intan ingat apelah tadi..heheh.pelik sebb duk pk mjlis tunang kat fakulti jeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama ada low profile, atau dah tak menyab0 sgt.. =)

      Delete
  4. hikhikhik...nnt bertunang sungguh laa tu tak lama lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak lama lagi? untunglah klau camtu. hiks~

      Delete
  5. Issshhh..saspen telebeyy sudaa ni..cheqkaq igt btol2 td..kalo btol laa..petunangan nad laa yg paaalingg sempoi tau..:p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha xnak tunang boleh x?
      ingat nak kahwin terus je.. =P

      Delete
  6. tahniah...untung tng ensem...hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ensem dan kaya. pakej terbaik tu. hahaha!
      *nasib baik prof x baca entry mengarut ni.. T_T

      Delete
    2. amboi....dh kaya tu....bg lah kereta sebijik kt saya kak...hehehe...

      Delete
    3. hahaha boleh2, cakap je nak kreta apa..
      tapi saiz mcm kertas A4 (lipat 2) jela yg akak boleh bagi.. =P

      Delete
  7. Replies
    1. memey la. dah jadi tunang orang nak blah ke mana lagi..
      darah tengah manis, so duduk rumah jela diam2. kih2~

      Delete
  8. tajuk kontroversi tau. huahuahua..

    ReplyDelete
    Replies
    1. xlengkap majlis saya ni kalau xdpt sponsor coklat dr cik na..
      so tunggu apa lagi.. sila2 lah sponsor ye! hahahaha... =P

      Delete
    2. mana boleh majlis dah lepas. haha..

      ini tidak adil.. tidak adil bagiku.. pegi tgk barbie show tak ajak. mohon hadiahkan seketul barbie utk cikna. :(

      Delete
  9. In Sha'Allah kalau masin mulut akan tiba masanyer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihihihi.. paling awal maybe 2015.. T_T

      Delete
  10. Replies
    1. kurangkan kontroversi, tingkatkan prestasi. zass~

      Delete
  11. Replies
    1. panas ke? meh nak bukakan kipas meh.. =D

      Delete
  12. bikin suspens!haha..btw semuanya cute mute ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. puji ada makna ayu ni..hahaha! larikkkk~

      Delete
  13. Replies
    1. xkn bertunang dgn lecturer sendiri kan..hukhuk.. =)

      Delete
  14. LOL!!igtkan tunang betul2..terkena..=.=

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha tunang dekat fakulti je? opsss..

      Delete
  15. Tengok gambar first tu memang 100% percaya lah tapi makin lama makin scroll ke bawah aikk macam pelik je gambar2 dia nie.. hahaha.. dah agak memang bukan nadia bertunang. huh! kejar dengan senduk kang :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha lawak seh aida ni..ingat kita takut lettew dia kejar dengan senduk..hahahahaha...adoi pecah perut gelak ni haaaa~

      Delete
  16. Replies
    1. errr limau yang cantik sebenarya kan kan kan..
      btw limau tu sangat manis mcm org yg tgh makan tu.. =P

      Delete
  17. bila tgk je tjuk entry ni, haz dh agk dh ni mesti kes nadia nk knakn org ingt dia dh tng lettew....

    bila la mjlis sbnr nk berlgsgkn..hikhik =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaaa haz ni macam baru kenal semalam pulop..
      huk alohhh..kena tunggu haz dulu lah..wakakaka~!!!

      Delete
    2. hehhe.. kte lmbt lg la nadia.. calon pn tarak~ hahaha

      Delete
  18. haha! terkejut tengok tajuk entri ni tadi,,, ingatkan serius!
    sory! lama da x singgah sini.. ni baru ade free cket :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaa kalau betul2 pun bukan orang tu nak datang kan?
      sabah le katakan. yelah, orang penting, mestilah busy.. =P

      Delete
  19. Replies
    1. erk saya pandai makan je kak..hahaha!!!

      Delete
  20. terjah majlis tunang axy pulak ! http://auntyaxy.blogspot.com/2013_02_01_archive.html

    ReplyDelete

Komen Selagi Boleh