:: Jom Conquer Broga Hill ::


Assalamualaikum.
11/12/2012.
sempena dgn cuti umum negeri selangor,
ISIUKM telah menganjurkan aktiviti 'Conquer Broga'.

dengan hanya sekali tengok pada poster,
terus datang semangat berkobar2 nak join.
well, aku dikategorikan sebagai seorang yang lasak.
cehh lasak laaa sangat kan kan kan.


seramai 13 muslimin & 22 muslimat dari pelbagai fakulti yg join. (ayat apa ni?)
tapi sebenarnya ramai je lagi bdk ukm yang pergi. diorang pergi sendiri2. lalalala~
best. dapat kenal ramai muka baru.
ada yang selalu nampak muka tapi tak tahu nama pun ada. haha.
tapi lupa nak mintak nama FB diorang. zzzz.. 


*biarkan gambar berbicara*

jumpa budak kecik ni atas puncak..
perlu ke bawak beg bagai? berat hoccay..

beg vs. baju. sama tapi tak serupa. HAHA~
thanks korang sebab sudi join & temankan beta. sob2.. =')

tak mencabar sangat, tapi kalau jatuh mmg best~

ramai sgt org kt atas tu. mcm hari raya pulak.. =)

pemandangan dari atas bukit


tudiaaa...hero2 malaya... =P

ada bunga di sebalik lalang..teetttt~


satu je pesan kt korang yg nak pergi Broga Hill ni, 
hati2 la sebab kat situ nak kata banyak tapi tak banyak sangat,
kalau nampak dia control macho je. xpyh lari.
sebab tadi ada lah budak kena kejar anjing masa kat atas bukit tu.
laju gler dia lari turun bukit. bahaya kot. nasib baik lelaki.. =P

tapi yang tak boleh bla, tak lama pastu boleh pulak dia muncul depan kitorang..
siyes cuak time ni..tapi buat2 cool je.. =D


sekian..
akhir kata, majulah hiking untuk semua. weeee~

11 comments:

  1. woww.. bestnya. lama dah teringin nak panjat broga tp blum tercapai. hukhuk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom la cik na..tak tinggi sangat pun.. =)

      Delete
  2. Dulu ms duk sana teringin nk g..tp tk kesampaian..best cantik view nya..tp kena kejar anjing tu takut la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sblm ni tak pernah tahu pun kat tempat tu ada anjing.
      dah sampai sana baru tahu. ni lah cabaran namanya. hehe.
      btw mmg cantik sgt. banyak burung terbang rendah kat situ.

      Delete
  3. teringin nak pi..jalan dia tak banyak halangan eh? mak aih ada anjing lah pulak.. tak mo lah kang naya je kena kejar. haha.. macam anjing peliharaan je tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. halangan tu xdela banyak. cuma kena hati2 la.
      sedangkan budak kecik umur 3 tahun pun dah naik,
      inikan pula aida yang dah nak jadi emak orang kan.. =P

      anjing tu dibela. dlm ms yg sama mmg dibebaskan utk jaga kwsn bukit tu drpd serangan majin boo. hahahaha~!!!!

      Delete
  4. x bert ke bwk beg tu? haha. haz pn mase pergi tu subuh2 waktu tgh gelap lg. sampai punck dh berpeluh2 dh. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. pssttt nak bagitahu rahsia ni, dalam tu ada charger laptop..
      terbawak pulak. bayangkanlah berat tak berat. wakakaka~!!! =P

      Delete
  5. Tahniah lee dapat panjat broga.. heheh.. nampaknya broga masih cantik seperti dulu. Nape mcm tak ramai org..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha ramai laa.. belum pukul 6pg tapi parking dah penuh..
      cumaaaaa malas je nak masukkan gambar orang lain..
      strangers are not allowed katanya. hakhak... =D

      Delete

Komen Selagi Boleh