Barbie Baca Buku


Holla kiddo~!
I guess bebudak je yang baca entry ni.. =)

Uolls minat barbie x? iolss minat jugak la sikit. 
tapi barbie yg doll tu i x layan sgt, i layan cter barbie kt TV masa cuti2 sekolah jek. 
best awwww... =P

semalam iolss pergi The Mines, konon2 bajet nak borong buku memanyak.
bila dah manyak sangat buku depan mata, iolss feel like tak tahu nak pilih mana,
 lambakan buku luar negara, murah tetapi tidak banyak yang memenuhi selera i.
plus buku yg pernah dibeli sebelum ni pun tak habis baca lagi,
so daripada dekat setengah jam duk situ, ended up beli sebijik je buku,
itupun untuk adik. buku pasal painting je pun. huahua!
T_T


Cerita 1: Big Bad Wolf Books

depan mende ni ada pameran kereta ala2 kereta Batman


button badge pun ada jual, sape nak, dtg bilik cepat...!!!


Cerita 2: Barbie The Princess and The Popstar Live Show

sebelum jumpa barbie, kita bergambar dulu dgn patung2 lain~


pameran baju barbie i guess. teringin nak beli sbijik... =P


memang ramai girl dtg sini, pinky2 gitu stage dia~



now, it's show time babeh...!!!!!

masa ni ramai gler budk kecik ikut depa menari


watak utama: Princess Victoria kalau iolss tak silap.. =P


watak2 sampingan. tak hafal pulak nama depa sapa. haha!


konsep ala2 teater muzikal


cuba spot iolss kalau terer..LOL~


nak amik gambar dengan barbie macam segan je kan, sebab kena naik pentas bagai..
so last2 adik ni jadi mangsa. haha. sporting gler ini budak hoccay~
comel gler budak neh. namanya Maisarah, umur 4 tahun..


Cerita 3: Pizza Hut

OK dah, puas hati sebab dapat rasa macam jadi budak kecik untuk beberapa jam.
bukanlah nama Nadia Elena kalau dah keluar tu, tak reti2 nak pergi makan. huahua~
sebelum balik, gi melantak Pizza Hut dulu..nyummmm nyummmmm~

pizza hut chicken supreme


xdpt nak belanja semua, korang tengok jela ye. hakhak~


notakaki:
beli buku dah, tengok barbie dah, makan pizza dah..
akhir kata, sempena minggu study week neh, jomlah study. 
tak lama lagi nak exam..doakan iolss yer...  =)
XOXO

50 comments:

  1. kak intan yg dah tua bangka ni pon minat citer barbie yg duk tayang kat tv3..mau nganga depan tv tgk..pasai barbie tu segak sungguh..rambut dia humang aih..lawa shining2 gitu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha. mana ada tua nye kak.. =)
      nganga jangan sampai masuk lalat udah ler..

      Delete
  2. Replies
    1. haha! best memang best. last day lah katakan.. =)

      Delete
  3. Iolsss pun minat Barbie laaaa...x msk tghari kalo ngadap..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. erk kenapa kita serupa? kihkihkih... =P

      Delete
  4. wow berjalan sakan ko..ak kedengkian =.=...tp pic last tu ak nmpak pipi ko mcm kembung smacam jer. adakah itu tanda ko mlantak dgn banyak? ehhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laaa..orang ajak pi dating xnak..kahkahkah~!!! =P

      excuse me miko. pic last tu bukti i dah penat hoccay..
      so mcm malas dah nak senyum, plus teringat exam yg menunggu..

      Delete
    2. bila ko ajak? haa, jom! ehhhhh....:P

      ohh muka emo latu..ok ok =.=' xbuleh teruskan mgomen. nnt tak pasal2 ko sentap...haha

      Delete
    3. emo la tak dapat amik gambar together2 dgn barbie.. ='(

      haha sentap mak... err xde ajak ea? next time ar plan gathering dgn blogger2 lain. yang pastinya, miko belanja! ohsem~!!! =P

      Delete
  5. ada sorang kawan kita memang pantang tgk benda-benda ni. laju je nak pi tangkap gambar. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kawan tu mesti girl kan? hehe biasalah tu.. (^^,)

      Delete
  6. bestnyaaaaaaaaaaa i suka lah benda2 ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wow! ada geng la. give me five. yeayh!!

      Delete
  7. Barbie....tak comel tapi nampak cantik....terigin nak tgk gambar tapi tak keluar pun..hiihiih..line tgh tenat..hiihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup boleh tahan la..
      cantik + seksi..hahaha!!!

      Delete
  8. Replies
    1. hehee tapi tak semeriah hari raya lah kan... =D

      Delete
  9. rugi la beli buku sebijik je. mana barbie cikna? cantik2 baju barbie tu. pakai wat kawen ok tak? haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat rumah pun dah banyak gler buku sampai xde space nak letak katne lagi dahhhh...tu yg malas beli bebanyak..haha!!

      cik na kan dah besar, xpyh nak main barbie sangat la. uwekk! tapi boleh je kalau nak pakai dress tu ms kawen, pastu kena wt show mcm barbie ni jugak la..hahahaha~

      Delete
    2. I kiddo lagi ok. sbb tu I baca entri ni. hikhik..
      mesti comel giler kan. *dreaming*

      Delete
    3. erk xpyh pkai dress tu pun cik na dah memang comel.. =)

      Delete
  10. pergi hari ape ni? sabtu ke?
    =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. pergi jugak ahad tu dlm kol 2 lebih.. tapi takde pun.. yg ni malam eh?

      Delete
    2. mungkin masa awk dtg tu, barbie and the gang tgh discharged.
      show ni mula dalam pukul 5.00ptg camtu. malam2 dia tidur.. =D

      Delete
    3. patutlah.. dah nak balik dah time tu..hehe

      Delete
  11. Akak pun minat Barbie..(sambil lari nyorok muka belakang sofa) la la la...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sofa tu kecik je kak..xpyah nak nyorok sangat.. =P

      Delete
  12. Cantik² baju barbie tu..comelnye budak Maisarah tu..pandai posing..^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. err actually kalau tak silap nama dia bukan maisarah, tapi raihanah kot. lupa pulak. saje letak nama dia maisarah konon2 kembar mia sara yg pelakon tu..hahahaha...jgn marah naa.. ^^

      Delete
  13. la apsal tak cakap g mines..dkt ja ngn ayu..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. laaa yeke hahaha.. (^_^)V
      next time maybe..hihi..

      Delete
  14. larh..wat kat Mines ker? time2 fiq kat kampung plak dia wat kat Mines (bajet nak g..hahaahaha)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la, mcm pelik je laki minat barbie..lalala.. =P

      Delete
  15. Dah lama tak pergi the mines.. lawa kot baju barbie tu.. nak pakai dia tu macam seksa sikit. haha.. bestnye siap ada persembahan lagi eh.. adik maisarah sangat sporting dan comel.. :) tertelan air liur sat tengok gambar pizza tu.. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu jom lah dating aida..wink wink.. =)

      Delete
  16. bestnye!!! untungla... haz teringin gak nk g big bad wolf tu. tp x sempt. huwaa T.T pizza~~~~ *drooling*
    btw goodluck 4 ur exam ye nad~ hihi ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. tawu haz pantang tengok makanan, saje tempek pizza kat situ.

      good luck jugak makcik haz. ekekekekeke~!!! =D

      Delete
    2. ish. hahhaa

      tq2. dh2 g study. kekekeke

      Delete
  17. Replies
    1. kan? jom beli.. >,<
      tapi tak tahu nak pakai time bila..
      hahahahahaha~

      Delete
  18. dulu kecik2 minat barbie,sempat lagi dia bergambar dkat pizza hut.belanja la.hihi :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom2 roger bila nak jumpa..
      saya belanja, awak bayar.. =P

      Delete
  19. ehh kite pun pergi ketiga-tiga tempat nie taw, pizza hut kat the mines, jumpe barbie pastuu g kat big bad wolf :) sebab anis duk UPM jew :DD

    ReplyDelete

Komen Selagi Boleh