Teaser : Jubah Konvo


Hai semua.. ^_~
*sambil kenyit mata*

korang ! korang ! korang !
jommmm ???
tengok jubah konvo yang bakal saya pakai nanti
tapi lambat lagi laa. tahun 2014.
tak sabar nak konvo ! gggrrrr~



 Jubah 1




 Jubah 2



kenapa ada dua? haha. jangan jeles lah ye. nak buat camne kan.
 ohhh sangat excited~!!!!

saya ada pinjam jubah senior konvo hari tu, tapi segan pulak nak tempek gambar kat sini. macam tak surprise pulak nanti kalau bagi korang tengok saya pakai jubah tu awal-awal. nanti datanglah kat blog ni lagi tahun 2014 kalau nak tengok ye! hahaha~


psssstttt...jubah konvo korang warna apa?? =)


14 comments:

  1. seronok lah boleh grad 2 skali gus~~ :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. double happiness..
      yey! yey! (,^^(^^,)

      Delete
    2. tapi hadiah no double2 kayy ! :D

      Delete
    3. alaaaa.. tak kira..
      nak jugak~! nak jugak~!

      Delete
  2. dua kali konvo la ye. best2..
    mana tau nanti diorang tukar jubah kaler lain. hikhik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup. konvo dalam hari yang sama, sidang pagi dan petang..
      jemput datang bawa coklat ye cik na..
      jangan lupa bawa adik lelaki sekali kalau ada..
      hahahaha~!!!! gurau je.. =)

      Delete
    2. wah bestnya. mesti busy yg amat hari konvo tu kan tp seronok dapat dua scroll. eh mmg ada adik lelaki, tgh kosong lagi tu. boleh2.. hikhik..

      Delete
  3. Gud luck..smoga berjaya dgn cemerlang.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ameen..insya Allah..
      terima kasih... =)

      Delete
  4. mohon stadi smpai pecah otak...nnt boleh pakai jubah tu dgn senyuman smpai ke telinga :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha~!!! permohonan anda diluluskan..
      mohon doakan supaya dapat terus kahwin after grad nanti..

      Delete
  5. wahh.. cool gila jubah wane hitam! haha. mjlis konvo haz pn maybe 2014 gak n wane biru kot rasenye. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. biru? wahhhh~~~ (^___^)
      mesti nampak ayu je haz nanti.
      ehem. nak ngurat boleh? ekekeke!

      Delete
    2. taw la org tu ske wane biru~ hehe =P

      xpayah nk ngurat sgt lah. hahaha xD

      Delete

Komen Selagi Boleh