Happy Birthday Twins !


Assalamualaikum... =)


baru bangun tido..tak mandi lagi weh..hahaha~

Firstly, sorry sebab lama menghilang.
Btw gambar kat atas ni adalah adik sepupu saya.
Mereka merupakan kembar seiras.
Radhiah & Mardiah namanya.. =D

Hari ni umur mereka genap satu tahun (29/11/2011).
So sebagai kakak sepupu yang baik lagi ohsem, akak nak wish..


Happy Birthday To Both Of You My Cousins!!
Semoga membesar dengan jayanya. haha..
Nanti dah besar, boleh jadi flower girls untuk wedding Kak Nadia hoccay~


Nah amik ni..hadiah untuk korang berdua..
kongsi-kongsi lah yer.. ekekekeke...
Lots of love, XOXO~



teringin nak upload gambar masa kecik-kecik dulu. 
sape nak tengok, sila angkat bulu hidung..
1, 2, 3.. xde ea? fine.. =P


p/s: nak tengok burung murai? klik SINI

10 comments:

  1. kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
    semoga menjadi semangat .. :)
    Ingatlah selalu bahwa tekad Anda untuk sukses lebih penting daripada yang lainnya.

    ReplyDelete
  2. alolo.. comeynya kembar ni. sebijik la diorang. tak tertukar ke? huhu..
    happy birthday both. hadiah mintak kat kak nadia tau. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. senang je kalau tak nak bagi tertukar cik na..
      salah sorang kena la rebonding rambut tu. hahaha.. =P

      Delete
  3. Replies
    1. hahaha..maceh aunty najwa..
      er aunty ke kakak? belasah je.. xD

      Delete
  4. happy birthday twienie~ nk polaroid gak! hihi

    ee haz xde bulu hidung cne nk angkt? hahahah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. angkat bulu ketiak jela haz..
      haa jangan kata xde pulak.. =P

      Delete
  5. alahai comelnya dorang..selamat hari lahir utk si kembar..hehe

    ReplyDelete

Komen Selagi Boleh