Dah Keluar? Fuiyoo~!


:: Assalamualaikum ::

hmmm actually saje je nak tempek jadual peperiksaan akhir semester ni. kahkah.
tapi pelik, kenapa takde perasaan neves eh? =')


jadual exam diploma
klik untuk tumbesaran sihat



jadual exam degree
2, 3, 4, 7, 10, 11, 14, 15, 18 jan 2013.
mampat hoccay~~~~!!!! T_T



pendek cter, mestilah nak target A semua kan. haruslah sedar diri dari sekarang. maaf kalau saya tersombong tak gi balik lepak kat blog korang. siyes nak kejar banyak benda. sabtu ahad pun ada kelas. fuhhh dahsyat tol sem ni. sampai nak makan pun tak sempat. memang kurus lah jadinya, macam anorexia pun ada.. tipu jer.. =P


apapun, kepada kawan2 blogger lain yang duk sibuk nak exam bagai, wish you all the best. sama2 lah kita doakan satu sama lain ye! sebelum exam menjelma, marilah kita tuuuttttt... 

*buatlah apa yang korang suka, janji boleh skor masa exam nanti*



jangan jadi macam ni keyh..


sesal dulu pendapatan, sesal kemudian sendiri tanggung laa. hahaha~


20 comments:

  1. amboi. dh siap ade jadual exam. bgs2. semngat nadia ni
    wish u all the best! hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. jadual tu je yg semangat nk keluar awal,
      tapi orang yg nk exam xdelah semangat sangat.. =P

      Delete
    2. hahaha. biase le tuu kan.. haz pn same. hehe =P

      Delete
  2. ya ya mohon fokus akan stadi dulu..kurg tido n main2..nk lepak kat blog,boleh. tu pun hanya nk ilangkan kpenatan/ rehat skjp drp stdai..okay. all the best :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tegkiyu tengkiyu lebiu..ehhh??? haha~

      Delete
    2. lebiu tooo..ehhhh ehhhh...

      eh eh ak nmpak pnambahan ssuatu lam n3 ko =.='

      Delete
    3. well, macam baru kenal je..
      biasalah tu.. update sikit-sikit..
      sebab tadi pi main hujan dulu.. =P

      Delete
  3. buat yg terbaik ya dear..moga kejayaan mlik anda ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insha Allah.. semestinya ayu..
      target nak dapat dean list sem ni.. =)

      Delete
  4. wah wah ,good luck akak :)
    *happynya dah habis exam.hihih

    Entry baru ;
    http://amyleadirisaya.blogspot.com/2012/11/dia-tunaikan-janji-dia.html

    ReplyDelete
  5. awal kuar jadual, ni mmg semangat betul nak exam. huhu.. study molek2 k. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak study dgn adik cik na boleh tak? ekekeke~!

      Delete
    2. eh, adik cikna dah keja. lagipun dulu dia ambik multimedia. for sure dia hanya akan ligkupkan nadia. hwahwahwa..

      Delete
  6. ni junior eden kah.. ukm ek saudari nadia elena.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmm yelah kan, senior mana nak kenal junior.
      errr actually saya pun tak bape kenal senior.. =P
      agagagaga.. apapun, go ukm go !!! (tetiber)

      Delete
  7. huiih lewat habis exam awal start ? hee~ lepas ni kurangkan aktiviti yang membahayakan seperti JOGGING ! ehh? haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha jogging bahaya waktu hujan je..
      tp xdelah sampai nak terjatuh2 mcm orang tu.. =P

      Delete
  8. menjadi kebiasaan student ramai yang stdy last2.. pastu time esok nak exam ha kelam kabut pastu mula lah kata tak pe la apa yang ada jela janji lulus.. haha.. Good luck dear belajar rerajin semoga dapat straight A :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kihkih..pernah jugak buat camtu..
      tapi memang tobat aaa xnk wat lagi..
      btw maceh ye aida. doakan taw.. =)

      Delete

Komen Selagi Boleh