Calon Anugerah Skrin 2012


hello my sayangness. saranghae woo. 

kalau sebelum ni saya seolah-olah syok sendiri bercerita tentang kepopularan diri sendiri yang suka merendah diri di luar tetapi membangga diri di dalam blog, maka atas dasar rasa insaf bahawa ada lagi yang lebih popular daripada saya, maka saya terpaksa akur. haha.


entry kali ni just wanna share with you guys, my lovely, juicy and fruity friend (muntah kalau dia baca), Farith Zahir a.k.a Ayit. kami kawan waktu sekolah menengah dulu. even kami tak pernah sekelas, tapi memandangkan mamanya turut bekerja di sekolah kami (sangat baik uols), maka saya tak pernah lupakannya haha. okies, kenapa mesti dia? kenapa tak farid kamil? ohhh tidak..!!! apapun, selamat pengantin baru farid kamil yang comel. jaga nadia diana danielle baik-baik hoccay?!




back to our topic..



 
dengan ini memperkenalkan . . . .
Ayit dan Awie !!!!!!!!!

kompius pulak mana satu kawan haku. haha!


Utuh memasuki musim yang ke-14, Anugerah Skrin 2012 merupakan antara majlis terunggul di dalam lipatan sejarah industri tanah air yang sentiasa ditunggu-tunggu penganjurannya saban tahun kerana cetusan konsep dan identiti yang berlainan. Konsep yang segar ditampilkan setiap kali penganjurannya telah menyerlahkan lagi keunggulan majis tersohor ini. Tahun ini, Anugerah Skrin 2012 telah mengangkat ‘Selami Dunia Fantasi Kami’ (Fairy Tale) sebagai konsep malam Anugerah Skrin yang akan berlangsung pada 9 November 2012 (Jumaat) bertempat di Dewan Merdeka, Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC), Kuala Lumpur dari jam 9.00 malam hingga 11.30 malam. (sumber)


ramai selebriti dan orang ternama samada dari dalam mahupun luar negara yang pernah ditemuramahnya termasuklah Michael Shumacher, jaguh nombor satu dunia dalam sukan F1. saya pulak jangan kata Schumacher, Alex Yoong pun tak pernah jumpa.. =P
miabhahahabuehehehe! gelak bersepah..


baru-baru ni, laporan khas Ayit bertajuk "Litar Maut" berjaya tercalon di Anugerah Skrin 2012 kategori Laporan Khas Berita Terbaik. FYI, Ayit ni merupakan graduate dari Limkokwing University of Creative Technology dalam BA (HONS) Broadcasting and Journalism. now dia bekerja di Media Prima (Berita TV9). senang cakap, Ayit ni wartawan lah uols. dulu saya pernah berangan nak jadi wartawan, tapi takut TERpopular. nanti tak pasal2 kahwin dengan dato' ke, vvip ke, awww. takde privacy bagai. so malas lah. hahahaha~
kau hengat kau cantek sangat sampai ada vvip yang terpikat? eeuwww~



Tahniah Ayit. aku bangga ada kawan cam ko. 
nanti bila-bila senang, datanglah interview aku pulak. kahkah~!!!


~xoxo~

16 comments:

  1. wow....tumpang bangga juga la..ehehehhe

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. tumpang je, glemer nye orag lain. hiks~

      Delete
  3. kawan dengan retis tu.. buat ayit tahniah dan teruskan usaha nanti senang2 interview nadia nie sian dia sekali sekala nak jugak masuk tv. haha.. gurau je ha nadia :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahaha!!!
      amboi aida.. perli tak hengat.. =')

      Delete
  4. nadia, mohon buat kontroversi hangat tentang diri sendiri. huhuhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha! xnk laa popular gara2 kontroversi..
      saya nak jadi artis yg profesional.. =P

      Delete
  5. wahh bestnye adae kwn retiss~ nk sain~~~~ hAahahha! xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. meh pass pen tu kt nadia elena je,
      dia pun boleh tolong sign~~~ xD

      Delete
  6. wahhh besttt ni. bleh tumpang glemer. hikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. popular dunia hanya sementara,
      akhirat sana lebih utama..ehh?

      Delete
  7. Replies
    1. masa utk menumpang dah tamat..hahaha.. =D

      Delete

Komen Selagi Boleh