Reunion yang Happening !


Assalamualaikum my sayangnessss. sihat? 
bagus.. kalau sihat, meh baca entry ni.


*intro bergambar*


OK. apa kaitan gambar kat atas dengan tajuk entry kali ni?

mana gambar reunion? i mean, xde kawan2 sekolah ke, kawan2 sekerja ke? 
mana mereka semua? mana? mana?
kenapa letak gambar katil kau yang bersepah ni? 
 pffftttt!


haaa, actually yang reunion kali ni bukan saya, tapi buku2 library je.
mesti diorang seronok gler sebab dapat kumpul reramai kan? haha..



 happy family  (^_^)
buku paling tebal tu adalah ayah dia. ahaks~
mak dia pulak kat atas sekali --> syurga itu di bawah tapak kaki ibu, 
so anak2 kena duk bawah la kan..kan..



marathon esaimen dah bermula. tak nak bawak balik buku masa cuti mid sem nanti. maka dengan itu, haruslah siapkan esaimen awal2 sebab cuti nanti ingat nak pergi jejalan je. wakaka. yippee~!!!


Terengganu, wait for meeeeee..
(siapa nak kirim ole-ole, kirimlah dengan duit sekali)

.
.
.
p
e
s
a
n
a
n
.
.
.


walauapapun yang berlaku, jagalah dragon ball ni baik2 ye. haha!
~ xoxo ~


20 comments:

  1. tak sabarnya nak rasa zaman belajar tu balik. rindu :)

    ReplyDelete
    Replies

    1. zaman belajar --> the best moment in our life,
      even sentiasa diselubungi dengan esaimen yg banyak... =P

      Delete
  2. amboii selonggok buku library di reunion kan. mati2 int reunion ngn kawn. haha =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha.. maklumlah, raya haji kan? T_T
      bila lagi nak berkumpul kalau bukan sekarang..

      Delete
  3. reunion buku rupanya. hehe.. meriah sungguh tu mcm2 buku ada. caiyok nadia, siapkan esaimen tu.

    eh nadia org terengganu ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy johor. suami pun johor jugak (haha!)
      tp cuti nanti nak gi wedding senior kat terengganu tu.. =)

      Delete
    2. hepp.. sejak bila bersuami ni. hikhik..
      ohhh cenggitu. huhu..

      Delete
    3. agak2 sejak bila ye? hahaha.. xD
      alamak! baru teringat belum ada suami lagi..

      Delete
    4. ha, nasib baik teringat. :D

      Delete
  4. reunion? =.=' ak mmg xnampak hubungkait reunion dgn buku..bukannya ko tinggalkan/berpisah dgn buku2 tu bertahun2 kmudian bersua kembali....err :|

    terengganu?? belah mana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha itu pun boleh jugak... =P
      area besut. jom! jom! makan nasi minyak..

      Delete
  5. ahahahaa~ g pulang cepat2. kesian pada anak beranak mereka d kmpg
    halaman[library]

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha!!!! due date lambat lagi. rilex la..
      senget betul cik timah ni.. =P

      Delete
  6. Salam..=) Nice blog!^^ Hati2 dgn lelaki ini! http://www.aimisyahirah.com/2012/10/vincent-lee-fong-lelaki-penipu-ini.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam... =) TQ, biasa je. hahaha..
      hati2 dgn lelaki itu??? opssss~!!!!

      Delete
  7. wahh bnyknya buku tu..abs bca tak lagi..hiihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. tak baca semua pun. main skip2 je..
      saya ni xdela serajin ayu.. >,<

      Delete
  8. ceh ingat reunion apa la tadi.. haha.. gila banyak buku ha, pengsan nak baca satu2.. Bagus2 siapkan awal2 tak lah jadi gangguan bila bercuti nanti.. erk nak kim kopok duit masuk buku 555 macam biasa hujung tahun bayar :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha kekdahnya camtu ke? boleh je kalau nak kirim..
      tapi kopok lekor tu nanti masuk perut saya la jawabnya. hikhik~

      Delete

Komen Selagi Boleh