Terjah Bilik Artis



Assalamualaikum, 
I just got back from class, and still tired,
therefore I plan to post on something that don't require much thinking.
Let the images tell the story.
These are the pictures of my bedroom in Kolej Pendeta Za'ba, UKM.


SELAMAT DATANG KE L0A1/221.. :)



Kotak Serbaguna

Hanger

Katil

Kettle + Iron Board (berat, mls nk keluarkan)

Bekas Air & Mug


Stationery

Towel ni roomate saya yang punya. ngehhh.. =p


Tong Sampah

Brooch dan MP3

Speaker

Sport Shoes..yeayh jom jogging~!!!



Hahaha. merepek je entry ni.
Actually saje nak gitau yang saya banyak barang warna biru.. 
Lalalalalalala... =P



nota artis:
warna biru sesuai dipakai pada hari rabu..


27 comments:

  1. Replies
    1. hahaha..comel???
      kalau pink lagi comel kot.. =)

      Delete
  2. Replies
    1. biru tu BN? hahahaha..teeettt~!!!
      saya suka purple sebenarnya,
      tapi tak tahu kenapa tiba2 byk brg warna biru.. =P

      Delete
  3. gilaa biru rupenyee... hak hak hak xD

    bw haz pn ade mug mcm tu gak! tp wane hijau.. =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. mug tu housemate kat shah alam yg hadiahkan masa birthday tahun lepas..entah2 beli kat tempat yang sama..ekekeke! =P

      Delete
    2. yeke? haz pn sbb kawn yg elikn. tp beli kt hinode shop je kalo x silap. haha

      Delete
  4. br tegerak hati tepikir eh smp ke baldi pun snap masuk entry ye.rupanya nk bgtau suma biru.hehehe
    comel2 tp rsnya kalo pink lg comel kot =)

    **tgk katil tu tingat zmn studi dulu2 =p

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau snap gambar keseluruhan bilik takut ramai yang terkejut nanti. boleh sakit jantung dibuatnya. ekekeke~!

      Delete
  5. feveret kita sama..hehe..klik2 sini ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehhh? sep sikit.. toink2..
      biru itu mendamaikan... :-)

      Delete
  6. Same la suka warna biru jgk..suka lak tgk smua brg2 wrna biru..nsib baik baju2 tk biru smua..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe kalau biru semua nanti tak best la..
      kesian warna lain terpinggir...teeheee~! :)

      Delete
  7. Salam.

    Ni betul2 peminat tegar warna biru >_<

    ReplyDelete
  8. yeaayyy..nina jumpa lg peminat biru ni...,kita berdua serupa..hihihi..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahai..kenapa ramai yang minat biru ni?
      tak best la asyik sama jer..hehehehe.. =P

      Delete
  9. Baru je type entry psl bilik..
    dh nmpk kecantikan bilik perempuan ;D
    semuanya bertemakan biru ^^
    lawa2

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha..tu baru nampak separuh je..
      mana boleh cakap lawa..ngehhhh... =D

      Delete
  10. kotak serba guna tu kan tempat ko simpan barang2 kemas ko kn? ak nmpak byk kilauan2 barangan kemas di situ..bhahaha :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak mampu beli barang kemas..rabun ke? bhahaha.. ;P

      # perli tak agak! nak barang kemas satu dozen~!!!

      Delete

Komen Selagi Boleh