Segmen: Follow Blog Kamu!!!






Hadiah yang disediakan :
Top Referrel  - Contact Lens x  3 orang
Blogger yang dapat Follower teramai - Bag x1 Winner


LOL. baru sehari tak online, buka-buka blog je habis kena tag dengan Aida Omar. berani aa nak tag gua. lu tak kenal ke gua ni sape. haha. kidding. btw, maybe Aida terbaca komen gua kat blog Mr. Copy Paste. kantoi kat situ gua sebenarnya rabun. yes, rabun setelah melihat effect yang sangat menyakitkan mata. huh! tambah-tambah pulak wa sebenarnya budak nerd masa kat UKM. tengok buku 24jam tanpa henti, kalah Haz. muehehe!


eh merapu. barang tak habis kemas lagi. ahad ni dah nak balik UK... ops tertinggal M kat situ. hmm saya dengan sukacitanya nak tag Cendol. ye, awak lah wahai Cendol ku sayangggg.. walaupun saya tahu awak tengah sibuk nak kahwin sekarang ni, hope awak tak kisah saya tag. nanti bagi la hadiah contact lens kat Bubu comel awak tu ye. ahaks~


kepada semua yang berminat, terjah lah blog Charlie atau klik saja pada banner. gua nak sambung packing barang. ahad ni gua nak bertolak awal sebab nak attend wedding member area Kepong..


oh, btw gua punya folower 640 je. biasa bro. wa tahu wa bukan retissss. memula tadi gua ingat nak tag Hanis Zalikha, sebab dia pun rabun jugak. wakaka. tapi takpelah. gua tawu mesti dia tak kan join punya lah. sebab dia kan retisss..



p/s: apesal men gua2 ni. haha. sekali sekala. lalalala~
 

27 comments:

  1. ish. x bole kalah ni. hahahhaha gua nak ikut lu blik ke UK boleh? sabtu ni pun gua nk berangkat ke U.S.A. tapi ape2 pn x packing lagi. haihh. haha =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. lepak der. wa tawu lu ekspres punya olang..
      setakat packing baju, seminit dua je da boleh setle kan?
      asal lak lu nak ikut gua? direction kan lain2, hari lain2, flight pun lain2. lu jangan macam2 der.. xD

      Delete
    2. wa punya rumah tarak jauh dr UK maa. 1 direction~ hikhok.
      packing baju wa walaupun express bak bullet train, tpi barang berlambak gila ape macam derr. ahahha

      Delete
  2. Replies
    1. erk, tak harap luck sangat pun. hehe.
      saje join tanda support.. jyeayh! ^_^

      Delete
  3. hahah kawan dlm real ke dgn Haz tu?
    ak pernah ke blog dia.. xpe 640 followers tu dh kira byk la owhh ;D
    Selamat pulang ke UK.. M ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. actually haz tu bakal adik ipar saya.
      jangan tak tawu.. ekekeke.. ^^

      * mintak2 la haz tak baca komen ni. fuhh!

      Delete
    2. tak payah nak mintak2 gua x bace. macam la lu tak tahu yang gua ni stalker yg berjaya. hahahahha.

      btw, bakal adik ipar yee.. hurmm.. bakal suami gua tu sape ye? nk kenal skit boleh? kekeke xD

      Delete
    3. haha. tudia. stalker dah datang!!
      lari selamatkan diriiiiiiiiii...

      Delete
  4. selamat bersegmen. semoga menang contact lens tu. huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. kalau menang nanti nak bagi kucing saya pakai.
      biar mata dia lagi bersinar waktu malam. hiksss... =D

      Delete
  5. UK tertinggal M? haha,LOL...follower 647...perghh kira retis jugak la hang ni...waa segan sama lu :P

    apa2pon smoga berjaya lam segmen ni...:) ganbatte!

    ReplyDelete
    Replies
    1. LOL balik..follower 647 tu girl la..
      berkenan ke? danggg!!! :p

      Delete
    2. err..maksud ak bukan follower 647 tu siapa tapi, jumlah follower ko 647...rmai...LOL ko slh phm :)

      Delete
    3. haha klakar la dia ni. tu jumlah masa entry ni ditaip which is 640.
      mesti lah nak kena bertambah, xkan nak statik camtu je. wink.. :)

      Delete
  6. dari segmen sama .. dtg lawat n follow kamu ^^

    jom ^^
    http://nazlyizan.blogspot.com/2012/08/segmen-follow-blog-kamu.html

    ReplyDelete
  7. haha.. rabun eh? lalala~ thanz dear memenuhi tag aida. hahaha..

    ReplyDelete
  8. Salam perkenalan :)

    Singgah sini dari segmen yg sama...

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/08/segmen-follow-blog-kamu.html

    ReplyDelete
  9. datang dari segmen yg sama

    dh follow sini :)

    http://azzafdzal.blogspot.com/2012/09/segmen-follow-blog-kamu.html

    ReplyDelete
  10. singgah sini dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2012/09/segmen-follow-blog-kamu.html

    ReplyDelete
  11. singgah sini dari segmen yg sama :)
    selamat bersegmen :)
    shida singgah dan follow juga :)
    no.34 http://www.duniashida.com/2012/09/segmen-follow-blog-kamu.html

    ReplyDelete
  12. NAZ dari segmen yg sama...
    done follow sini... ^_^
    jemput ke blog naz ye ^_^ salam perkenalan

    http://naz-only-you.blogspot.com/2012/09/segmen-follow-blog-kamu.html

    ReplyDelete

Komen Selagi Boleh