Na Na Na Ganu Kitew


Hello hai lama tak jumpa.
rindu korang semua. muahxx..



Terengganu Darul Iman
kali pertama saya pergi sana masa tahun 2003.
tu jela sekali..pastu dah tak pergi2 lagi dahh.. =P


So dengan excitednya kat sini nak ghoyak kemungkinan saya akan menapak dekat sana 10 November nanti sebab nak attend wedding senior. hohoi bahagianya hidup pergi kenduri kahwin ni. ambil berkat uolz.. agak2 Farah Lee balik kampung tak nanti? nak sangat jumpa dia!! ouchh~!


Terengganu ♥ Johor

So mana2 blogger yang duk Terengganu especially area Besut, jom lah kita gather. bawak lah saya pi jalan2 sebab masa tu saya tengah cuti mid-sem. wohaa tak malu~! nak bagi tumpang tidur kat rumah free pun takpe. sebab saya konvoi dengan kawan2 UKM lain. insya Allah semua perempuan. kalau ada ibu2 atau bapak2 yang nak cari calon menantu, dipersilakan roger kami. hikhik..


Tujuan sebenar entry ni ditulis bukanlah untuk promote yang kami ni single lagi (available or not tu belakang cter yang penting single. haha!). actually saya nak minta pendapat kat semua lah yang terbaca entry ni, yang rajin travel pi tganu atau mana2 orang tganu sendiri, boleh tak tolong suggest homestay or chalet or what-so-ever lah yang best dan berbaloi-baloi? well kitorang semua ni student lagi kot.. =,=


Setakat yang dah usha, kat Demong Beach Resort dan Bukit Keluang Beach Resort. sape yang dah pergi? ok tak tempat ni? cer komen.. cer komen.. =)


ps : tak sempat lagi nak BW, esaimen berlambak plus internet tgh slow. :'(

19 comments:

  1. aida pun last pergi pantai timur tahun 2008 ke 2009 macam tu.. seronok tengok pantai2 kat sana, pi masjid kristal, petroleum tu. Ha pi amek berkat tau mana nak tahu lepas nie nadia pulak. hiks :P alamak tak pernah pi lagi dua tempat tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan? seronok sampai tak ingat nak balik..sigh! T_T

      Delete
  2. ingatkan panggil cik na tadi. hehe.. *tetibe perasan

    alaa ganu, meh la kelate. jiran je pon.
    p/s: nak wat adik ipar leh? hikhik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha! kelakarnya cik na niy..

      ops lupa nak gtau, masa tahun 2003 tu saya pi kelantan sekali. best! tapi dah lupa tempatnya camne..hahaha~

      err adik ipar ye? kwang3... (^^,)

      Delete
  3. Ala jauh bebeno ;P
    Kalau dtg KL boleh la aku tour kan hahah xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. KL tu mcm dekat sangat la pulak..hahah xD

      Delete
  4. Replies
    1. jom kita serang penyu tengah bertelur.. =P

      Delete
  5. amboiiiii.. jauh ke ganu nampak~~~ nak itottt! hahaha xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. errr tak berani nak bawak haz.. T_T
      sebab haz tak reti pakai seat belt..ngeh~!

      Delete
    2. hahahahha. nadia kejam.kejam. hahaha

      Delete
    3. bukan kejam lah, tapi ambil berat..hikhik.. =P

      Delete
  6. bz agaknya cik adik ni. y u no update? long time no see. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. errrr ok2..skrg jugak saya update.. :D

      Delete
  7. besut? area mana tu? dulu ak pernah blaja kt besut...asrama

    tp bab2 homestay, xsure la sgt sbb jarang xplore

    ReplyDelete
    Replies
    1. area mana ek? entah la.. hahaha... =P
      yang pastinya tak sampai 40 minit dari kelantan.
      nanti boleh lepak kelantan sekali. yeayhh!!!

      Delete

Komen Selagi Boleh