Segmen Lokman : Saya Blogger dari UKM





Assalamualaikum.. :)


welkambek.. welkambek..
ya! segmen lagi dan lagi dan lagi..  


Sedar tak sedar, kita mungkin terlepas pandang bahawasanya ada di antara sahabat2 blogger kita tu berkemungkinan datang dari tempat belajar yang sama. Silap2 satu kelas lagi. demm. Tapi mostly memang kita tak tahu pun latar belakang pendidikan diorang unless ada dinyatakan dalam blog nyer tu.


Kalau dah diorang tulis terang2 pun, kadang2 bukannya kita baca kan? 


So, diharapkan dengan adanya segmen camni, dapatlah kita semua berkenalan dengan lebih rapat dan jejak kasih sayang.



Saya mewakili Timbalan Naib Canselor UKM dengan ini mengalu-alukan Tuan/Puan yang baca entry ni supaya join segmen ni. Jemput datang ke UKM bila free. UKM ada 2 kampus. err tak tahu la pulak kalau ada banyak. haha! satu kat KL, satu kat Bangi. kalau nak jumpa Nadia Elena, sila datang Bangi jangan datang KL. paham tak ni?! :D 



Apa lagi. apa lagi. tak suka betul buat entry pependek. sebab since zaman sekolah sampailah sekarang ni dah terbiasa menulis dan menaip.
amboi kau, assignment tak nak pulak buat pepanjang.
kepada adik2 yang berminat nak masuk UKM tu, bolehlah roger2 akak nanti ye..
(kalau tak nak sudah, boleh berambussss)



Nak join jugak? klik je banner. apedehal... :P
sebagai penutup, jom tengok apa yang menarik kat UKM nih.




taraaaaaa!!!!!!!!


klik gambar untuk tumbesaran sihat dan kuat


Ini pemandangan real depan bilik.
kenal tak menatang apa ni?
ada 9 ekor babunnn di situ kalau tak silap. hahaha~


p/s:
tak payah pergi zoo dah pasni.. :P
zzzzzzzzzzzzzzz



40 comments:

  1. wahh.. banyaknya kawan yg comel2 kat sana. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..kawan la sangat..harap muka je comel tapi ganas..babunn ni suka rembat makanan orang..gggrr!! :P

      Delete
  2. Terima kasih nadia sebab memeriahkan segmen ini.. ^_^.. saya pun susah nak buat entri pendek2.. banyak sangat yang keluar apabila start menulis..

    sila check link blog ini di dalam senarai peserta..

    ReplyDelete
  3. haha. tu semua kawan2 nadia eh? hikhik ooh. ukm bangi dh dekt sgt dgn putrajaya kan. bila nk dtg lawat haz? eceh. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha! meh sini bagi alamat, sekarang jugak boleh datang.. :P

      Delete
    2. huiyooo..kena cek duit dulu hih..silap2 sampai sana gatal nak shopping baju raya...dah le mahal..hahahaha!!! xD

      Delete
    3. hahah. kan.. brg2 kt almnda tu ape je yg x mhl. heehuu

      Delete
  4. hahaha...ni mcm kt klej zaaba jer ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tepat sekali..spuloh markah untuk anda! =D

      Delete
  5. datang melawat ke sini balikkk :) nak follow sama lahhh :)

    ReplyDelete
  6. cik siti dari segmen yg sama....salam perkenalan...=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. maceh dtg..nanti sy terjah sana pulak. =)

      Delete
  7. waaa ramainya kawan awk ! hehe

    salam perkenalan.. ^_^

    ReplyDelete
  8. Charlie singgah dari segmen yang sama:)

    http://thepureheartoftheemptysoul.blogspot.com/2012/08/segmen-lokman-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  9. done follow awk..follow me back k

    salam kenal

    http://aliff-aufa.blogspot.com/2012/07/segmen-lokman-saya-blogger-dari-kolej.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha donwori be hepy k.. =D
      mmg suka pun folo2 mcm apollo ni..

      Delete
  10. selamat bersegmen.takleh nak join la jawabnya ni.wuuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg dah kerja pun boleh join ler..
      cer tengok syarat.. hihi.. :P

      Delete
  11. "kepada adik2 yang berminat nak masuk UKM tu, bolehlah roger2 akak nanti ye.."


    Err.. xberminat la kak. Boleh saya berambus? haha.


    Huyoo.. ada babun. Tangkap la sekor. Bleh wat hamba abdi. Haha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha silalah berambus..

      huyoo..rajin pulak nak tangkap..
      diorang lari lajuuuuu kot!!! :P

      Delete
  12. Terjah balik kat UKM..:)

    http://taqieeummu.blogspot.com/2012/08/bismillahirrahmanirrahim.html

    ReplyDelete
  13. salam, balas kunjungan...
    bahaya tuhhh kala de babun...
    silap2 sume barang kita dy amek...haha

    ReplyDelete
  14. as-salam,
    datang dari segmen yang sama :) saya dari UiTM Segamat :p Salam Perkenalan.. Jempot ke blog saya :)

    http://loves313.blogspot.com/2012/08/segmen-lokman-saya-blogger-dari-uitm.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wow! saya de sorang cousin kat situ..
      hehehe ok dear.. :)

      Delete
  15. visit dari segment yg sama :)

    http://alittlething-calledlove.blogspot.com/2012/08/segmen-lokman-saya-blogger-dari-ums-kal.html

    nice to meet you :D

    ReplyDelete
  16. salam..
    blogger dari uniSZA dtg BW sini :D

    jemput singgah :
    http://cahayakeharumanku.blogspot.com/2012/08/segmen-lokman-saya-blogger-dari-unisza.html

    good luck !

    ReplyDelete
  17. dtg melawat dari UiTM Shah Alam ...
    done follow sini. ;)
    jom BW ke blog mimie :)

    btw , untunglaa boleh jumpe dgn babun selalu. HEHE

    http://mymyadecerita.blogspot.com/2012/08/segmen-lokman-saya-blogger-dari-uitm.html

    ReplyDelete
  18. http://mselim3.blogspot.com/2012/08/saya-blogger-dari-universiti-terbuka.html

    datang dari segmen yang sama....visit member dan follow if u free follow me k...kalu sudi...

    salam ukhuwah....mselim3.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. #624 tu saye..hehe..dtg folo dr segmen yg sma..jempot terjah belog sy gak eyh? macehhh~

    http://syafidajamil.blogspot.com/2012/08/segmen-lokman-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete

Komen Selagi Boleh