Segmen : Bloglist Ogos Permata Perjuangan




Lirik lagu Sahabat Selamanya by Padi:
♪♫   (◕‿◕✿)  ♪♫ 
Dua tiga kapal belayar di samudera
Ayuh sahabatku kita bergembira
Bermain bernyanyi bersama
Menikmati indahnya dunia
Kerana
Sahabat untuk selamanya
Bersama untuk selamanya
Kau dan aku sahabat
Untuk selamanya setia
.
.
tak puas nyanyi? tekan SINI



Jom bersahabat !
caranya senang je. taip NAMA<jarak>SAHABAT<hantar>39339
tak. tak. gebang lebih.


Jom join segmen Bloglist Ogos Permata Perjuangan oleh Waalid.
jap. jap. siapa Waalid?

Waalid merupakan....
Lepasan Ijazah Sarjana Muda Universiti Al-Azhar,Qaherah dalam bidang Syariah & Undang2 Jabatan Syariah Islamiyah pada tahun pengajian 2010/11.
[Sudah Berkahwin]
-Copy paste info dari blog Waalid (jangan marah) =D


Waalid ni nama panggilan untuk ayah/abah/papa tu kan?
pakcik saya de sorang bahasakan 'waalid' dekat anak2 dia.
tapi kan, apa yang menariknya, kos kita ni lebih kurang sama lah Waalid.
sama tapi tak serupa.
saya lepasan Diploma Undang-undang dan Syariah dari KUIM.
sedang mengambil jurusan Ijazah Sarjanamuda Pengajian Islam dengan Kepujian (Syariah) modul Undang-undang Perbandingan, di UKM Bangi.
juga akan menyambung diploma lanjutan dalam Diploma Pentadbiran Kehakiman dan Guaman Islam di universiti yang sama bermula semester hadapan.
-sori terpanjang pulak T_T


Salam ukhwah  untuk waalid dan sahabat-sahabat yang lain.
saya dengan berbesar hati akan letak link blog bagi sesiapa yang join segmen ni dalam bloglist saya sepanjang bulan Ogos dan tengoklah macam mana, kalau saya baik hati nanti saya biarkan je blog list tu sampai bebila. huehue.. :P


Berminat? cepat klik banner laju-laju sebab tarikh tutup segmen ni pada :
5 Ogos 2012
.
.
.

nota hidung :
Bila bercakap tentang sahabat ni, tetiba ohhhh! baru teringat..
semalam dapat kad jemputan dari sorang sahabat.
classmate masa sekolah kat Maahad Muar dulu.
wuuwuwuwu.. *jeles* 





Selamat mendirikan masjid buat Siti Na'wa binti Onn yang akan diijabkabulkan dengan pasangannya iaitu Mohd Mahyuddin bin Salleh..
so apa lagi, jomm serang kenduri depa. hakhak! :P




17 comments:

  1. Permata perjuangan.. Wow! Selamat berjuang walid.



    p/s: sonok la dh nk kawin dh. Jeles arr camni. Haha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. uishh lajunya komen!!
      terkejut.. Haha :P

      p/s: apa jeles2. pergi jela kawin,
      kan mak nak sponsor tu.. :D

      Delete
  2. Salam..

    Terima kasih sudi join segmen waalid..

    em..waalid dh tempek link kamu kat bloglist 'mahabbah agustus 2012'...^_^

    semoga dpt slalu bertukar buah fikiran slps nie..

    salam mahabbah dari waalid..

    http://permataperjuangan.blogspot.com

    erk..panjang pulak celoteh pasal waalid ek..hihi..sama tapi xserupa..=P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam 'alaik..
      Baru je tadi terperasan kat blog kawan tentang segmen ni, tu yang terus terjah laju2. comel je budak kecik kat dalam blog waalid tu..hihi.. =P

      Delete
  3. salam alaik..kunjung balik ke sini..
    salam ramadhan..
    gud luck yea..sama la kita amik syariah
    tp tempat lain2...hehehhe
    http://taqieeummu.blogspot.com/2012/08/segmen-bloglist-ogos-permata-perjuangan.html

    ReplyDelete
  4. Datang follow sini...Thanks kunjung Blog Sis..

    ReplyDelete
  5. selamat berjuang nadia.

    rajinnya awak study.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. erkk..tak rasa mcm rajin pun..
      btw, doakan taw chic na.. :)

      Delete
  6. iela dari segmen yang samer..
    salam p'knalan n done folo ke 581 ;)

    ReplyDelete
  7. Terima Kasih : http://permataperjuangan.blogspot.com/2012/08/alhamdulillahterima-kasihsila-check.html

    ReplyDelete
  8. dari segmen sama :) follow sini :)

    ReplyDelete
  9. salam nadia...:) slmat bersegmen hehehe

    ReplyDelete
  10. blogwalking sini dr segmen yg sama.

    jemputlah ke blog,
    http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/08/segmen-bloglist-ogos-permata-perjuangan.html

    ReplyDelete
  11. terjah sini dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2012/08/segmen-bloglist-ogos-permata-perjuangan.html

    ReplyDelete
  12. terjah dr segmen yg sama...sama-sama kita sertai segmen ayu ni..hehhe...

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/08/segmen-ayu-cari-rakan-blogger.html

    ReplyDelete

Komen Selagi Boleh