Make Up Tutorial




Assalamualaikum


hai, hai, hai..
korang poce tak hayini?
teehee! ^__^
hari ni entah kenapa rasa happy je.
bukak2 fb terus ternampak satu video ni kat home.


kalau korang rasa tak bermaya, lesu dan sebagainya,
maklumlah puasa katakan
saya cadangkan korang tengok la video ni kejap.
tak lama pun. tak sampai 5 minit.
pastu confirm hilang rasa lesu tuh.. :P


and lagi satu,
video ni serius kelakar.
siapa yang tak ketawa tu memang something wrong la.





kenal tak Maria Elena ???
ulang ye.. Maria Elena.. bukan Nadia Elena..
nama je lebih kurang but she wasn't my twin.
kira dia boleh tahan femes jugak la dalam dunia blogging ni.
antara video tutorial make up yang pernah dia buat, klik kat gambar atas ni.


video tu khas untuk perempuan je keyh.
lelaki jangan menggedik pulak nak try.
hilang macho tu nanti haaa..
T_T


tapi jangan risau.. donwori be hepy.. :)
untuk lelaki ada jugak video yang berkaitan make up tutorial ni.
sesuai untuk lelaki yang mementingkan penjagaan wajah.
kahkahkah..




jom ramai-ramai tengok make up tutorial (for men)
klik kat gambar atas ni.




bila lelaki  pun nak ber'make up', macam ni lah jadinya.. :P
~xoxo~


22 comments:

  1. Maria elene mmg peliks...hehe...tapi comel...kelakar..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la..tak habis2 dengan tutorial dia yang ala2 annoying gitu, tapi dia buat comel je..best2!! =D

      Delete
  2. memang suka tengok video2 dia. kelakar tp still ada lessons yg kita dapat.

    memula ingatkan kembar jugak. kembar lain mak, lain ayah. huhu.. nadia elena pun comel jugak. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. erkkk hahaha.. :P
      amboi chic na ni perli tak agak..

      Delete
    2. laa chic na ikhlas tau. :)

      Delete
  3. Maria elena.. nadia elena.. Hmm.. I think she's ur twin. Haha. Realy annoying.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Btw.. nice video. Mcm nk lempang ja rasa. Haha

      Delete
    2. hahaha..kembar nama je..
      maria elena ni amik engineering kot..
      terer tak? terer tak?

      -lempang jgn tak lempang. Haha :D

      Delete
    3. Oo.. amik engineering ka? ptot la mcm xbtol ja. Haha :D

      Delete
    4. Macam perli diri sendiri ja. Haha :D

      Delete
  4. eh eh. nadia elena laaa. ops. maria. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..takut nanti haz jugak yang pitam kalau saya buat video camtu..ekekeke!!! =P

      Delete
    2. eh xde laa. blom cube blom taw.. hahahah

      Delete
    3. ok, haz buat dulu.. :p
      nanti saya follow~~

      Delete
    4. xnk la.. haz x suke mencapap ni. kekeke xD

      Delete
  5. Akak mmg suka terjah blog Maria Elena..tuto dia pun santai n ada gak joke...

    ReplyDelete

Komen Selagi Boleh