Dapat Kad Raya


~Assalamualaikum~

Hari tu saya de join segmen kad raya dari Blog Kesah Cik Rongoks.
saya antara yang bertuah sebab dapat kad raya dari tuan punya blog, Ika.
so pejam celik pejam celik, akhirnya sampailah kad raya yang ditunggu-tunggu tu ke rumah dengan jayanya.


Dah la pagi tadi hujan lebat giler, kesian woo abang posmen tu..
tapi nak wat camne kan, dah itu memang kerja dia.. hekhek..
sempat jugak la wish raya kat dia (tipu)


Nak tengok tak camne rupa kad tu?
ala korang mesti nak punya kannn..
dah tawu dahhhhhhhhhh... :P

.
.
.
.

TADAAAAAAAA







Kartun yang dekat kad raya ni memang sebijik dengan yang ada dalam blog Ika.
kalau tak caye, korang boleh terjah laju2 pi blog dia. hahaha..
gler jakon jap baca kad raya ni. first time kot join segmen melibatkan kad raya.


Kepada Ika, saya sangat2 hargai kad raya awak.
saya tahu awak dah lalui macam2 untuk pastikan kad ni sampai ke tangan saya.
syukur akhirnya sampai jugak. yeayhh!!! *lompat*


Semoga ikatan yang terjalin antara kita ni kekal sampai bila2.
begitu jugak dengan awak semua yang tengah baca ni.
sesiapa yang teringin nak bagi kad tu, sangat dialu-alukan. hins hins..
tapi kalau nak tunggu saya balas, alamat raya tahun depan la baru kad tu sampai..
teeeheeee! ^_^


25 comments:

  1. Peh.. dapat kad raya. Jeles la jgk skit. Haha.




    note: tensen arr dgn brung twit2 ni. cam nk lastik ja. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha..now it's your turn untuk bagi kad raya..


      note: tak baik menzalimi haiwan..
      tambah2 di bulan yang mulia ni.. :D

      Delete
  2. cik siti pn baru dapat...hehehhe....suka2...=)

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. takpe, kad bank kan ada..
      kira kad jugak lah tu.. ^_^

      Delete
  4. Bestnya dapat kad raya comel dari Cik Rongoks...

    ReplyDelete
  5. untung la dapat kad raya kan. saya nak gak

    ReplyDelete
  6. wow.. special nya kad raya tu. bestnya dia. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hins hins.. ^_^
      tunggu kad raya dari chic na pulak.. :P

      Delete
  7. waaah.. bestnye dia dapat kad rayaa... nk jgk~ hikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. banyak je kad raya kt rumah ni..
      amik by hand, pastu tulis ucapan sendiri~
      hikhik.. :P

      Delete
    2. hahaha.lme gile x dgr word tu.. xD

      Delete
  8. thanks ! ^^

    terharunye baca entry nie ,hukhuk
    thanks tau sbb join segmen ika. support blog ika.
    :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. most welcome dear ! ^^

      next year buat la lagi.. :))

      Delete
  9. yeah... seronak dpt kad raya... :D

    ReplyDelete
  10. wah bestnya dpt kad raya. raihan xdpt satu pon lg. sob sob..:(

    ReplyDelete
    Replies
    1. xdpt kad raya xpe lagi,
      janji duit raya byk..haha! :D

      Delete

Komen Selagi Boleh