Yeayhh Dapat Adik !


Assalamualaikum.. :)



Hai, nama saya Sophea Isabella.
boleh panggil saya Bella..
saya lahir pada 17 Julai 2011.
tarikh tu beza 2 hari je dengan birthday Kak Nadia.
yeayhh! boleh celebrate birthday dgn Kak Nadia bila dah besar nanti! 
:P




Ini kek masa hari ulangtahun kelahiran saya yang pertama.
Kak Nadia belanja.
cantik kan kek saya? 
tapi dah lama saya telan masuk perut..haha!
T_T




Walaupun saya kecik lagi, tapi papa suka ajar saya macam-macam benda.
biasalah, saya kan anak angkasawan pertama negara.
saya cuba untuk faham apa yang papa ajar, sebab saya anak yang baik.
hekhekhehek...




Papa selalu bawak saya pergi berenang.
tapi saya tak pernah lemas.
ni semua berkat tunjuk ajar dari papa.
ekekekeke... =P





Saya anak kesayangan mama & papa.
tak lama lagi saya akan dapat adik.


Saya janji akan jadi kakak yang baik.
saya akan sayang adik saya sampai bila-bila.
doakan adik saya keluar dengan selamat ye.
nanti boleh la pergi berenang dengan adik sama-sama..
teeheee! ^__^

  



Memetik kata-kata dari Dr Sheikh Muszaphar :

"In this Holy Month of Ramadhan , we are excited to share you the news ...
It looks like Im going to become a Father for the 2nd time ..
Dr Halina is currently 11 weeks in her pregnancy ...
Do pray for us ....
Love As Always ...." 


Ada juga perkongsian daripada Dr. Halina sendiri dalam blog beliau.. :)



Yeayhh! Bella dapat adik!!!
Tahniah buat Dr SMS sekeluarga!!!
Aku pulak yang excited..ngeee~

.
.
.

p/s: birthday Bella sebenarnya 21 Julai. miahahaha!
~xoxo~


38 comments:

  1. bella comel! haha :) jeles dgn dia sebab dia pndai berenang! hohoho :DD

    ReplyDelete
    Replies
    1. beruntung sangat dia..jeles jugak ni.. :/

      Delete
  2. anak Dr SMS rupanya :) comel . muka macam papa dia . ye ke ? hehe

    ReplyDelete
  3. waa.. bella dah nak jadi kakak

    ReplyDelete
  4. masa kat atas tu tak perasan bella. ingatkan betul2 adik nadia. huhu.. seronok je tgk diorang kan. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..adik sy semua dah besar..
      nk jadikan bella adik angkat agak2 Dr. SMS bagi tak? =D

      Delete
  5. bella nak dpt adik dh..pandai dia berenang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..meriah la swimming pool nanti. :P

      Delete
  6. wahhh anak sheikh muzafar rupenyeee..ohhh
    cantik kek dia..burung marah tuuu.hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..burung marah?
      nama baru ni... =D

      Delete
  7. TAHNIAH ..dia dah dapat adik baru ..

    ReplyDelete
  8. heheh. ingat nadia lah yg dpt adik baru.. =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. skrg dah tak main adik lagi dah..
      tunggu anak je ni..hahaha! =P

      -perasan jap. padahal kawin pun belum.

      Delete
  9. laaa.. ingatkan cik akak ni yang dapat adik baru kan..
    Comel budak tu..

    ReplyDelete
  10. huyoo.. kecik2 dah pandai berenang. Gilerr ah.. dasat!!

    ReplyDelete
  11. konpem 2nd baby pon lahir dalam air macam bella. :)) bestnyaaaaaaaaaaaaa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..keluar perut je dah boleh berenang.. :))

      Delete
  12. alhamdulillah..murah rezeki :)

    beruntung betul bella :) semoga kebahagiaan senentiasa bersama mereka :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah.. :)
      insya Allah..ameen..

      Delete
  13. wah, murah rezeki dia~ :)



    p/s:mula2 td ingatkan adik betul :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah.. :)

      p/s: sy xde adik kecik lg dah.. :p

      Delete
  14. hehe...ingatkan anak sapa tadi...hihiih..kecik2 dh pandai berenang ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. advanced ni..anak Dr. le katakan.. :)

      Delete
  15. kecik2 dah pandai berenang...saya pon tak pandai berenang

    ReplyDelete
  16. wahh beznya suka tgk family ni..sweet..keluarga dr..hehe..slaam 12 ramadhan dear ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup sweet sgt! slm ramadhan ke-12 jgk ayu.. ;-)

      Delete
  17. wah bella dh nk dpt adik....pandai bella berenang hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti boleh la dia training adik dia sampai pandai. jangan dibuli sudah. ekekekeke!

      Delete
  18. wahhh...tahun depan dapatla bella raya gan adik dye :)

    ReplyDelete

Komen Selagi Boleh