Segmen : Saya nak Kad Raya dari YUYU






Masa kecik dulu suka sangat main tukar2 kad raya dengan kawan. mintak mak duit, pastu pergi kedai beli berdozen-dozen kad raya. konon nak lagi advanced, siap beli kad yang bunyi2 (tapi kad yang tu mahal sikit lah der. no money no talk). tapi last2 tak bagi kat kawan pun yg bunyi2 tu. juz beli untuk suka2 je. bagi kawan kad yang murah2 saje ye. save bajet gitew. 


habis kad yang bunyi2 awak tu buat apa? hehe. 
buat koleksi untuk diri senddiri jela sayang oi. muehehehh.. :P




tapi itu dulu. beberapa tahun yang lepas. 
kini semuanya tinggal kenangan. hahaha!





setiap kad tu ada sentimental value yang tersendiri. kadang bila bosan baca balik semua kad tu. then, gelak sorang2 macam kena sawan. kehkeh. tapi itu dulu lah. sekarang ni dah tak berapa nak layan sangat kad2 ni. sebab malas nak beli setem. lagipun zaman dah maju kan. text SMS jela.. apa? takde kredit? wish kat fb sudah.. eleh uoll macam tak biasa pulak kan..kan... kannn... =)








J

O

M

tengok koleksi kad raya saya! ahaks~








upsss! salah2. ni kad birthday la. aigoooo.







taraaa.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
haaa yang ni baru betul kad raya..



comel kan? hinss hinsss...
ada lagi sebenarnya. tapi pilih yg comel2 je. muehehe...
*pilih bulu*





err tapi yang ni apa pulak ye?


inilah kotak doremon.
kotak yang saya guna untuk simpan kad-kad yang banyak giless tadi.


ekkk ehemmmm
nak cakap :

saya nak kad raya dari yuyu!!



kalau korang pun nak jugak, join la segmen ni ye.. mcam biasa, klik je banner kat atas tu.  ada rezeki nanti dapat lah. boleh buat tambah koleksi. hahak... :P




updated : teruja sebab dah menang kad raya special dari Ika.
(http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/07/pemenang-segmen-kad-raya.html)


24 comments:

  1. Ee dah lama dah tak dapat kad raya =D

    ReplyDelete
  2. TQ dear join.. Insyaallah rezeki awak k.. (^_^)
    Anyway.. banyak giler kad raya awak.. hehehe..

    ReplyDelete
  3. no biggie.. itu belum kira kad raya dari yuyu lagi.. errrk itupun kalau dapat la.. muehehehe... =D

    ReplyDelete
  4. wahh. dah lame tak dapat kad raya. hikhik. selamat berpuasa =)

    ReplyDelete
  5. yup, dok tunggu jugak ble nak dapat kad raya lagi.
    asyik dapat kad kawen je. hahahaha.
    btw, memang tengah semangat puasa ni.
    first day la katakan..
    salam ramadhan al-mubarak! =D

    ReplyDelete
  6. jom join segmen yana http://lyanna95.blogspot.com/2012/07/10-random-question-ramadhan-by-yana-yani.html

    ReplyDelete
  7. singgah BW sini dari segmen yang sama :)

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-nak-kad-raya-dari-yuyu.html

    ReplyDelete
  8. wah..beznye klo dpt kad raya tu..lama dh x trime kad raya kann...
    follower ke 478

    ReplyDelete
  9. MB: ok, roger dear.. :)

    Y: absolutely! ahaks.. :)

    ReplyDelete
  10. pemenang segmen kad raya ika dah diumumkan :)

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/07/pemenang-segmen-kad-raya.html

    ReplyDelete
  11. saya nak kad raya dari Akak Nadia Elena.
    ade?
    HAHA! bila nak wat segmen..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak ke? haha. meh bagi alamat. tapi bukan alamat rumah taw! alamat email je. nanti akak send kad raya digital punya. huahuahua.. =D

      Delete
  12. Teringat zaman kecik2 letak kad raya kat wiper kete pakcik yang ade anak cun. hehe. Sanggup bangun subuh2 sebab nak gi letak kad raya. Nice post. Mengimbau kembali memori silam. Selamat berpuasa!

    ReplyDelete
  13. wahh pengumpul kad raya ni..hehe..salam ramadhan..gudluck dear ;-)

    ReplyDelete
  14. siap ada kotak doraemon simpan kad yerr...rajn sungguh

    makneng follow sini
    jom follow makneng

    ReplyDelete

Komen Selagi Boleh