Isu Carlsberg Sale Sempena Ramadhan


~Assalamualaikum~

Kalau korang perasan la kan, sejak dua tiga hari ni, ramai pulak share gambar yang membangkitkan sensitiviti agama especially bagi umat Islam. Mana tak nye, bayangkan jela, ada ke patut Carlsberg dijual dengan harga murah sempena Ramadhan. Dah la kilang arak ni sikit punya besar kat tepi highway tu. Kadang lalu situ rasa nak bakar je.. =p




Ada yang cakap gambar ni cuma edit je. Ternyata tidak ye tuan tuan dan puan puan sekalian. Gambar ini memang diambil secara real di salah sebuah cawangan The Store. Well, ada pihak yang dah beri penjelasan tentang isu ni sebagaimana kenyataan di bawah. Ekk ehemm. 
Sila baca sendiri lah ye... =D







So camne? Agak-agak nak maafkan ke tak ni ????  =D
~xoxo~




No comments:

Post a Comment

Komen Selagi Boleh