Happy Birthday !


Sayang, 
sejak pertama kali kita bertemu, 
ku ingin selalu menatap wajahmu, 
jauh di sudut hati ku ingin menyatakan sesuatu. 
namun lidah jadi kelu. ya, kelu sekelu-kelunya...
kerana apa? kerana...
kerana...... kerana.......



*sila scroll bawah* 





kerana kau adalah pakcikku..
hah?? pakcik??! 



Hahaha..gilesss weyh cair dengan pakcik sendiri..miahaha! ok tak kelakar. itu gimik je. biasa bro. dalam reramai pakcik yang aku ada, dia ni merupakan johan dalam kategori Pakcik Paling Hensem (PPH), ala2 ABPBH gitew. hewhew. wahhh kalau dia baca ni, mau nye tak terharu ye dak? tapi ada lagi sorang pakcik aku yang boleh tahan hensem jugak la. ehh bukan sorang, tapi nak cakap semua pakcik aku memang hensem2 belaka la senang cter. tengok lah anak buah depa kan.
*geli*



Awat hang dok kalut buh entry pasai pakcik hang lagu ni cik nadia oi.. huahua. saje je nak habaq kat angpa suma yang hari ni, tanggal 29 Julai 2012 merupakan hari ulangtahun kelahiran pakcik ceq ni yang ke...ke...ke...aha! time ni la best nak main teka-teki. agak2 angpa suma lah kan, berapa umur pakcik ceq ni? ok lah, ceq bagi hint sikit... dia lahir tahun 198__. sila isi tempat kosong naaa. siapa jawab betui dapat hadiah. nak tahu apa hadiahnya? tunggguuuuuu... hewhewhew.. 



Ekceli pakcik ceq tak tahu pun yang ceq duk terhegeh-hegeh wat entry pasai dia. (sat nak tanya, orang utara bahasakan DIA tu sebagai apa ek? maaf bro. ceq tak expert lagu mana pun loghat2 utara ni. saje gatai tangan dok taip. peace!)



Berbalik kepada soalan, agak2 berapa umur pakcik ceq ni? dah tahu? sila komen laju2 kat kotak komen tu ye! hadiahnya sangat menarik iaitu dapat jadi makcik ceq. wkwkwkwkw. sori sikit. dia dah kawin.. melepas sudeyyy... =P 





after diorang diijabkalub..sweet kan?



hijau bukan bermakna PAS. kahkah..



my fevret kaler..purple gitew..lalalalala~


OK2. sekarang kita tengok pic latest pakcik ceq naaa..


Dah2 la tu cuci mata. wkwkwkw. so, siapa berani teka berapa umur dia? silakan..yang tak nak teka tu, boleh pi main jauh2. hahahaha.. 

cik ajam, happy birthday to you!!! cepat2 lah dapat anak, tak sabar nak tambah cousin lagi ni (walaupun cousin yang sedia ada sekarang dah cukup banyak). miahahaha!


p/s: sahur hari ni makan kepsi a.k.a KFC. senak perut weh. rasa mcm nak terberanakk pun ade.. help! help! wkwkwkwkw.. :D


20 comments:

  1. Laa.. Dh kawin ka? baru igt nk ngorat. Haha. :D

    ReplyDelete
  2. untung laa de pakcik yang hnsem .

    leyh ngorat sowunx nieyh . hahax .

    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..upsss!!!
      suma pakcik sy da kawenn..
      dia ni yg last naik pelamin..
      skrg turn ank2 buah depa pulak.. :)

      Delete
  3. sweetnya pak cik. nasib dah kawen. hehe.. ;)

    eh sama la birthday cik na. huhu.. 1984 kot?

    ReplyDelete
    Replies
    1. birthday awak ke hari ni?
      wahh!! happy birthday day!!!
      btw, 1984 tu salah..huhuhu.. =D

      Delete
    2. thanks nadia. =)
      so jawapannya??

      Delete
    3. most welcome dear.. =)
      haha..byk masa lagi nk bg tahu jwpn..
      rilex2 dulu..ekekekeke!

      Delete
  4. haha...btol la..nsib bek da kwen..^o^ haha guro je..
    selmt mnymbut ramadhan cik nadia..^_^

    ReplyDelete
  5. wish happy bufday kat pacekk awk k.. hehe sy rase 28 kot umur pacek awk :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kerana mencuba,
      tapi jawapan awak salah..hihi.. :D

      Delete
  6. Salam Perkenalan Nadia..kak M teka dia dah berusia 30 thn... May be thn 1982.. Same year wif me...skang second year kat ukm ka? Rindunya akak kat ukm... Dok kolej mana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..gambar masa dia kawin tu umur 30 tahun kak. sekarang dia dah 32. huhu. sy dok kolej pendeta za'ba. dengar kata ni kolej baru. under swasta. tak tahu la masa zaman akak dah wujud ke belum. senang2 nanti datang la UKM lawat saya. haha! ngee~

      Delete
  7. Replies
    1. dia minta hadiah, suruh pas kat anak buahnya yg ini.. =D

      Delete
  8. salam

    eh M sebaya dgn saya ke..?

    Nadia,
    Happy birthday pacik Ajam..ok lah saya up ke umur 31tahun ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hoorayy!! jawapan dah nak betul. cuma beza 1 angka je. kenapa semua orang ingat dia ni muda lagi. padahal dah tak berapa nak muda pun. huhuhuhu... =)

      Delete
  9. Happy birthday utk pak cik awak..

    thn 1981 kot... hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu..maceh sebab teka taw..
      tapi jawapannya thn 1980.. =)

      Delete

Komen Selagi Boleh