Jom kahwin !

. :  Assalamualaikum : .






Suami itu anugerah


Isteri itu amanah


Anak-anak itu indah

Ibu bapa bukanlah amah


Keluarga itu jemaah

Jemaah yang membawa ke Jannah


Jangan khianat walau bermandikan darah

Jom sama2 realisasikan fitrah!!!  =D





Aku terima nikahnya...

Dah macam Fasha Sandha pulak aku tengok. Hehehe...



Selamat Pengantin Baru Buat Sahabatku Shairah & Suami
Moga Bahagia Hingga Ke Akhir Hayat



Kepada kawan2 yang single lagi tu, harap bersabar keyh..
Cehh, padahal aku yang tak sabar niy..
Sambil kelip2 mata, gigit2 jari. Hahaha!
Mak, nak kahwin jugak! Wuwuwuwu ~




http://www.emocutez.com
PESANAN PENAJA:
Kalau betul ikhlas berkawan, jujur untuk bercinta, serius untuk masa depan, xde niat buruk, xde plan nak tengok dulu kot2 ada yang lebih baik... APA SALAHNYA KENALKAN DIA PADA KELUARGA? Ke saja main2? Kalau setakat main2 xpayah la..kan? Hehehe... ;)

Bilik tidur pengantin. HAHA. tipu jer~




. : nantikan entry tentang wedding saya pulak pasni : .
~ XOXO ~



6 comments:

  1. kawen la ~ calon da menanti tuh

    ReplyDelete
  2. mmg da ptut kawin ni psl xsabar :)

    ReplyDelete
  3. sedap lagu latar blog kamu ni nad... terawang fikiran kejap....

    ReplyDelete
  4. huhu..kejap je taw, jgn terawang lama2.. =)

    ReplyDelete

Komen Selagi Boleh