Saayanggg Fasi ^_^

~ Assalamualaikum~

Hadirin hadirat yang dihormati, wah tetiba. Ni cter minggu lepas punya, tapi hari ni baru nak update. Yeayh! Akhirnya berjaya jugak buka blog. Tengok2 balik, blogger.com ada buat sedikit pembaharuan dari segi errr, errr...hanya bloggers saja yang faham. Hahaha. Takpe lah, abaikan je... =P

Tak nak tulis panjang2, sebab assignment tengah beratur untuk disiapkan. Jadi, apakata kita layan je entry bergambar ni.. =D


Tak cukup bas double-decker, dengan lori2 sekali kitorang sapu..eceh!  =P 

Muka masing2 tengah kelaparan...makan dulu ye kakak2..perjalanan kita masih jauh..ngeh3~

Hilmi & Sabri merenung masa depan.. =p

Sempat lagi main toleh2..
Paku pakis..kuikuikui~

Yang tak kena naik pentas ni boleh lah bantai gelak.. =)

Macam2 gaya..hekhek! =D

Mereka sangat best..

Candid time..lalala~

Adik2 dan kakak2 fasi

AJK Program bersama-sama Pengetua SMAPR..

Ohhh tiba-tiba teringat pantun yang saya reka untuk majlis penutup:

Anak itik berlari-lari,
Berlari-lari termasuk baldi,
Abang dan kakak mengundur diri,
Moga ikatan kekal abadi.


Terima kasih kepada semua yang terlibat terutamanya kepada pihak sekolah dan adik2 SMAPR yang menyambut kedatangan kami dengan sangat baik. Terharu atas layanan yang diberikan. Mereka sangat cool, berakhlak, sporting, semua2 la..Diharapkan agar adik2 tak lupakan kakak2 dan abang2 yer..Wuwuw..


Blog SMAPR mengenai program di atas..klik SINI.
Terima kasih sudi baca. Lain kali datang lah lagi.. ^_~


2 comments:

  1. eee ni budak mana pulak sesat ni..sori dik, akak tak kenal..lalalalala~

    ReplyDelete

Komen Selagi Boleh