Excited Nak Habis Exam!

Hye semua! Diam tak diam, tahun 2011 sudah pun hampir meninggalkan kita. Pejam celik pejam celik, kejap je masa berlalu kan? Harapnya korang semua makin matang (termasuklah aku sekali). Exam dah dekat wooo. Memang aku cuak, tapi malas je nak tunjuk. Buat2 muka tempe dah la..ye tak? Nak ke tak nak, suka atau tak suka, tetap kena amik jugak exam tuh...So, minta tolong doakan la yer...Heee~

Sem ni aku kena amik 8 paper. Semput gak la nak catch up satu2.. Fine,xnk cter pasal exam daa.. Buat stress je! Hahaha! Nak cter pasal planning after habis exam nanti..Haha! Excited woo! Sekarang ni dah berjaya siapkan list awal2 supaya tak lupa. Orang lain list azam baru, tapi aku? Weee~
  1. Nak main ice skating kt sunway pyramid sampai jatuh2.
  2. Nak main bowling sampai putus jari.
  3. Nak visit my twinies -cousin baru lahir (hrp2 dpt ank twin gk nnt)
  4. Nak buat reunion dgn geng2 lama -rindu seyh.. =(
  5. Nak makan steamboat yg kat Seksyen 33 Shah Alam tuh..lama daa mengidam...ggrr!
  6. Nak KAHWIN!!!! yeayhhh.. -ni confirm tipu je...ngeee~
Actually banyak lagi benda yang nak dibuat waktu cuti nanti. Tapi otak ni mcm tak berapa boleh nak berfikir sebab dah tepu buat assignment. Hakhak! So korang2 yang ada nak tolong tambah list selain yang kat atas tuh, sila komen okeyh! Nak wat candle light dinner dgn I kat atas kapal ker...kan? Teee heee... =p

Apapun, diharapkan semoga dengan kedatangan tahun baru 2012 ni kita semua lebih diberkati Allah, dimurahkan rezeki, dipermudahkan urusan, dijauhkan kemungkaran, dilindungi dari fitnah manusia dan godaan syaitan. Amin.. Amin ya Rabbal 'Alamin..

Okeylah, sebelum tu, jom kita tengok dua orang kembar yg comel ni, merangkap sepupu aku. Dua2 girl. Heeee~

Teka la yg mana kakak, mana adik? Wee~

Tak sabar nak tunggu diorang besar.. =D

Sumber Inspirasi..Hahahaha~

Okies, jom study!!! Daaa~ p/s: tengah dengar lagu Lelaki Seperti Aku by Alif Satar. Errr... Ada ke lelaki yang mampu tolak gadis comel, cantik & baik macam yang disebut dalam lagu ni? Mengaku diri tak sehebat mana, memilih untuk SETIA, malah puji ramai lagi lelaki lain yang LEBIH HEBAT daripadanya. Kalau ada lah kan...Haihhh...Untung laaaa sape jadi wife dia..Wa tabik sama lu...Heeee~

6 comments:

Komen Selagi Boleh